• Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd.
  • Levertijd lak brandstempels ca. 5-10 werkdagen.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Official Trodat Premium Partner
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Inklappen

Bedrijfsstempels maken

Stempels voor kantoor, in de winkel, magazijn of gewoon voor onderweg. Wij kunnen uw stempel maken voor alle doeleinden, in alle formaten en met uw eigen ontwerp erop. U kunt zelf uw eigen stempel maken en ontwerpen met behulp van onze online creator. Levertijd 1 dag.

Eigen stempel maken, grote keuze stempels.

Bedrijfsstempels.nl verkoopt vele soorten stempels maar ook diverse merken. Onze top merken zijn Colop en Trodat. Deze beiden merken hebben verschillende types en formaten in hun assortiment. Denk hierbij aan milieuvriendelijke versies. De Printer serie en Professional serie van Trodat zijn standaard uitgevoerd in een Co2 neutrale versie. Bij Colop is dit niet het geval maar hebben wel een aparte Printer en Classic Line serie die milieuvriendelijk is. Ook enkele datum stempels van beiden merken hebben een milieuvriendelijke variant. Verder hebben wij de Microban in ons assortiment. Dit is een stempel met een antibacteriële bescherming. Deze speciale uitvoering zorgt ervoor dat de groei van schadelijke bacteriën voorkomt en dat de bacteriën zelf vernietigd worden. De Microban versie wordt daarom ook vaak gebruikt in de gezondheids- zorg. Deze is uiteraard ook weer verkrijgbaar in de Printer Line en de nieuwe Pocket Stamp Plus. Naast de zelfinktende stempels maken wij ook handstempels met een houten montuur. De kwaliteit hiervan is uiteraard uitstekend. De monturen hiervan zijn van beukenhout gemaakt en vervolgens met een speciale laag afgewerkt.

Nieuw bij Bedrijfsstempels.nl zijn de stempel pennen en de beroepen-stempels. De inkt van de stempelpennen is zwart. Als stempelfabriek maken we uiteraard ook beroepen stempels. Denk hierbij aan modellen voor de beëindigde vertaler, voor de boekhouding, deurwaarders en apothekers stempels. De voorbeelden die onder dit kopje staan zijn de meest voorkomende uitvoeringen. Staat er iets niet bij dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons.

Reliefstempels en preeg- tangen zijn ook te bestellen op onze website. Via onze handige creator kunt u aangeven hoe u de stand van uw afdruk wil hebben t.o.v. het papier. Zorg wel voor een kwalitatief hoge afbeelding, dit bevorderd uw afdruk ten goede. Onze reliefstempels en blinddruktangen zijn van het merk Trodat en leverbaar in verschillende vormen. Zo kunt u verschillende uitvoeringen bestellen voor 75 - 120 grams papier maar ook 180 - 220 gram en 120 - 180 gram papier.

STEMPEL MAKEN.

Stempels maken is een vak. Sinds 1993 produceren wij al stempels. De meeste stempels worden gemaakt van rubber, polymeer of foam. Rubber is kwalitatief beter om mee te werken omdat alleen rubber geschikt is voor alle soorten inkt. Sneldrogende inkten voor speciale toepassingen zijn wat agressiever maar dat is geen probleem voor ons rubber. Onze zelf-inktende-en handstempels worden in de stempelfabriek gemaakt van rubber met een laser machine. Het verschil tussen rubber en polymeer is ook dat rubber t.o.v. polymeer een betere en scherpere afdruk geeft. Wanneer je met een gewone Colop of Trodat stempel gaat stempelen heb je standaard rubber nodig. De laser machine graveert in het rubber alles weg wat geen afdruk moet geven. Wanneer wij een houten hand stempel maken duurt het productie proces een stuk langer omdat het rubber dieper gegraveerd moet worden. Kwalitatief krijg je dan een veel betere afdruk. Bij goed gebruik tijdens het beïnkten en afdrukken stempelt de achterzijde dan niet mee.

Bij Bedrijfsstempels.nl kunt u terecht voor al uw technische vragen. Wilt u zelf 1 of meerdere stempels maken c.q. ontwerpen? Dat kan allemaal. Via onze creator op de website kunt u zelf uw stempels ontwerpen in enkele minuten. Wanneer dit niet lukt kunt u altijd onze helpdesk raadplegen voor passend advies.