• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Verfsjablonen

Versjabloon voor al uw bedrijfsruimtes

Met een verfsjabloon kunt u op allerlei creatieve manieren aandacht voor uw bedrijf krijgen en vasthouden. Mooie verfsjablonen op de muur of een vloer sjabloon worden door klanten of zakenrelaties vaak gewaardeerd en onthouden. Met ons gratis online ontwerpprogramma kunt u in slechts enkele stappen een tekst verfsjabloon maken. Dat kan een naam sjabloon zijn, maar u kunt ook kiezen uit een ander soort schildersjabloon, zoals een verfsjabloon met tekens, een afbeelding of cijfers.

 

✅ Kies het juiste formaat sjabloon uit

✅ Start met het ontwerpen van uw sjabloon of upload uw bestand

✅ Check uw digitale drukproef en bestel.

✅ Betaal online of op rekening

✅ Indien u voor 15.00 uur uw bestelling online plaatst versturen wij deze dezelfde werkdag

 

Kijk ook naar onze andere producten zoals stempels:

Stempels maken

Bestel hier uw tekst verfsjablonen of schildersjablonen. Zelf online uw tekst maken en bestellen. ✅ Handig ✅ Snelle levering

Verfsjabloon op maat

Bij Bedrijfsstempels kunt u kiezen uit een heel assortiment aan verfsjablonen voor de muur en vloer sjablonen. U kunt een kant en klare verfsjabloon laten maken of zelf een verfsjabloon met letters, een naam sjabloon of een verfsjabloon met afbeelding ontwerpen. Wij hebben speciale sjabloon verf waarmee u op allerlei soorten ondergrond kunt schilderen met sjablonen. 

Binnen slechts één werkdag kunnen wij voor u een sjabloon maken voor verf. Bestelt u zo'n verfsjabloon vóór 15.00 uur op werkdagen, dan doen wij de schildersjabloon nog dezelfde dag op de post. U kunt dus snel de door u bestelde sjabloon schilderen. Wilt u een tijdelijke sjabloon schilderen op bijvoorbeeld stoeptegels, dan hebben wij diverse kleuren krijtspray die u daarvoor kunt gebruiken. 

 

Vloer sjabloon

Een schildersjabloon kan worden gebruikt voor muren, ruiten, houten pallets en kratten. Maar u kunt elke verfsjabloon uiteraard ook gebruiken als vloer sjabloon. Maak bijvoorbeeld in de vloer uw bedrijfsnaam door te kiezen voor een verfsjabloon met letters, ontwerp zelf een naam sjabloon of laat een verfsjabloon maken met uw bedrijfslogo. 

Wilt u een tijdelijke sjabloon maken voor verf, zoals voor een evenement of bijzondere gelegenheid? Gebruik dan krijtspray. Met enkele flinke emmers water en een bezem is de vloer of muur snel weer schoon. Met een goed ontworpen vloer sjabloon kunt u alle kanten uit, want u kunt dit soort stencils natuurlijk ook gebruiken als verfsjablonen voor een muur.

Hoge kwaliteit verfsjabloon laten maken

Wanneer u gaat schilderen met sjablonen, dan wilt u uiteraard dat zo'n sjabloon voor verf van hoge kwaliteit is. Al onze sjablonen, zowel de kant en klare sjablonen als de stencils die u zelf kunt ontwerpen, zijn gemaakt van het kwalitatief hoogwaardige kunststof Mylar. De belangrijkste voordelen van deze polyester kunststof zijn de sterkte en de flexibiliteit. Bovendien is Mylar dun en goed schoon te maken. U kunt de duurzame schildersjabloon bij zorgvuldig gebruik vele honderden keren gebruiken. Wanneer u een sjabloon gaat maken voor verf, dan kunt u kiezen uit ons ruime assortiment met een groot aantal verschillende afmetingen en formaten. Gaat u een verfsjabloon maken met het online ontwerpprogramma, dan hoeft u er alleen rekening mee te houden dat u met het ontwerp ongeveer 2 centimeter van de randen vandaan blijft. Hiermee voorkomt u dat de randen meekleuren tijdens het sjabloneren.

 

Schildersjabloon voor allerlei oppervlakten

Onze verfsjablonen zijn geschikt voor allerlei oppervlakten. Maak bijvoorbeeld verfsjablonen voor een muur en gebruik daarbij een verfsjabloon met letters. Sjabloneer kratten, houten pallets of schuttingen. Gebruik een verfroller om het sjabloon met uw bedrijfslogo op deuren of glazen puien te zetten. Decoreer taarten, cakejes of koffie met een logo of een letter. Gebruik een sjabloon om een feestelijk jubileum of een andere bijzondere gelegenheid aan te kondigen. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om met een sjabloon uw bedrijf goed op de kaart te zetten. Om direct na ontvangst van u sjabloon aan de slag te kunnen, bestelt u het best ook de benodigdheden om te kunnen sjabloneren. Bekijk daarom ook de verf, verfrollers, inktpatronen, inkten en krijtsprays in onze webshop.

\