• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Verfsjablonen

Verfsjablonen op maat laten maken

Met behulp van een verfsjabloon kunt u op diverse creatieve manieren de aandacht voor uw bedrijf trekken en behouden. Prachtige muur- of vloersjablonen worden vaak gewaardeerd en onthouden door klanten en zakelijke relaties. Met ons online ontwerpprogramma kunt u in slechts enkele stappen uw eigen verfsjabloon creëren. Dat kan een naam sjabloon zijn, maar u kunt ook kiezen voor een ander soort schildersjabloon, zoals een verfsjabloon met tekens, een afbeelding of cijfers.
 

✅ Kies het juiste formaat uit.

✅ Start met het ontwerpen van uw sjabloon of upload uw bestand.

✅ Check uw digitale drukproef en bestel.

✅ Betaal online of op rekening.

✅ Bestel op werkdagen voor 15:00 uur en we verzenden dezelfde dag.

 

Al onze verfsjablonen
 

Bestel hier uw tekst verfsjablonen of schildersjablonen. Zelf online uw tekst maken en bestellen. ✅ Handig ✅ Snelle levering

Verf sjablonen bestellen

Bij Bedrijfsstempels.nl bieden wij een uitgebreide selectie van verfsjablonen voor muren en vloeren. Of u nu een op maat gemaakt verfsjabloon wilt bestellen of een standaard set met letters, cijfers of tekens wilt aanschaffen: bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben daarnaast ook speciale sjablooneer inkt, waarmee u op allerlei soorten ondergrond kunt schilderen met sjablonen.
 

Krijtspray voor tijdelijke markeringen

Wanneer u tijdelijke sjablonen voor verf nodig heeft, zoals voor evenementen of bijzondere gelegenheden, is krijtspray de ideale keuze. Met enkele emmers water en een bezem is de vloer of muur snel weer schoon. In ons assortiment vindt u diverse kleuren krijtspray voor uw behoeften.

 

Voordelen van een verf sjabloon

Het gebruik van verf sjablonen biedt diverse voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom ze populair zijn bij zowel beginners als ervaren schilders:
 

 1. Eenvoudige herhaalbaarheid. Verf sjablonen maken het gemakkelijk om consistente ontwerpen te creëren, zelfs als u geen ervaren schilder bent.
 2. Tijdsbesparing. Met sjablonen kunt u sneller schilderen, omdat u niet elk detail handmatig hoeft te tekenen.
 3. Creatieve vrijheid. U kunt verf sjablonen aanpassen en combineren om unieke ontwerpen te maken.

 

Verfsjablonen voor diverse oppervlakten

Onze verfsjablonen zijn geschikt voor een breed scala aan oppervlakten en voor diverse doeleinden:

 • U kunt verfsjablonen maken voor muren en daarbij een sjabloon met letters gebruiken.
 • Gebruik sjablonen op kratten, houten pallets of schuttingen. Een verfroller is handig om het sjabloon met uw bedrijfslogo op deuren of glazen puien aan te brengen.
 • Decoreer taarten, cakejes of koffie met uw logo of een specifieke letter.
 • Met sjablonen kunt u ook een feestelijk jubileum of andere bijzondere gelegenheid aankondigen.

De mogelijkheden om uw bedrijf met behulp van sjablonen te promoten zijn eindeloos. Om direct aan de slag te kunnen na ontvangst van uw sjabloon, raden wij u aan om ook de benodigde materialen voor sjabloneren in onze webshop te bekijken, zoals verfrollers, inktpatronen, sjabloneer inkt, krijtspray en lijmspray.

Verfsjablonen voor vloeren

Een schildersjabloon kan niet alleen worden gebruikt voor muren, ramen, houten pallets en kratten, maar ook als vloer sjabloon. U kunt uw bedrijfsnaam of een andere tekst op de vloer markeren door te kiezen voor een verfsjabloon met letters, uw eigen naam sjabloon te ontwerpen of een verfsjabloon met uw bedrijfslogo te laten maken.

Een goed ontworpen vloer sjabloon biedt veelzijdigheid, aangezien u dit type sjablonen ook kunt gebruiken voor muurschilderingen.

 

Hoogwaardige verfsjablonen op maat

Als u met sjablonen gaat schilderen, is de kwaliteit van het verfsjabloon belangrijk. Al onze verfsjablonen zijn vervaardigd uit hoogwaardig Mylar-kunststof. Enkele voordelen van dit materiaal:

 • Het is sterk en flexibel.
 • Bovendien is Mylar dun en eenvoudig schoon te maken.
 • Bij zorgvuldig gebruik kunt u de duurzame schildersjabloon vele honderden keren hergebruiken.

In ons ruime assortiment vindt u diverse afmetingen en formaten. Als u een verfsjabloon ontwerpt met ons online programma, houd er dan rekening mee dat u ongeveer 2 centimeter van de randen vrijlaat om te voorkomen dat de randen meekleuren tijdens het sjabloneren.

 

Verfsjabloon laten maken bij Bedrijfsstempels.nl

In slechts één werkdag kunnen wij voor u een op maat gemaakt sjabloon produceren. Bestelt u zo'n verfsjabloon vóór 15.00 uur op werkdagen, dan verzenden wij het nog dezelfde dag. Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw sjabloonproject.

Heeft u nog vragen over verfsjablonen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We helpen u graag verder!

\