• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Datum & Cijferband stempels

Bij ons vindt u alle soorten datumstempels. Datumstempel met alleen de datum of datumstempel met een standaard tekst erbij. Ook de meest voorkomende datumstempel met een eigen tekst erbij vindt u hier. Wat betreft nummerstempels zijn er 2 mogelijkheden: alleen een nummerstempel of een nummerstempel met tekst.

Datum en tekst Alle soorten stempels Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)

Datum & Cijferband stempels

Bij ons vindt u alle soorten datumstempels. Datumstempel met alleen de datum of datumstempel met een standaard tekst erbij. Ook de meest voorkomende datumstempel met een eigen tekst erbij vindt u hier. Wat betreft nummerstempels zijn er 2 mogelijkheden: alleen een nummerstempel of een nummerstempel met tekst.

Datum en tekst Alle soorten stempels Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)

Reiner numeroteur

De Reiner numeroteur is een stempel die automatisch doornummert. U kunt hem vastzetten op bepaalde herhalingen voordat hij verder nummert. Kijk op het hoofdstukje Reiner voor meer informatie.


Datumstempel en nummerstempels

In deze categorie leggen wij de nadruk op datumstempels en nummerstempels. We zullen de verschillende vormen en maten bespreken en laten zien dat een datumstempel meer is dan alleen een datum.


Stempels met cijfers of datum

Bedrijfsstempels.nl heeft 2 verschillende soorten merken met datum. Dit zijn de topmerken Colop en Colop. Colop en Trodat datumstempels hebben wij zowel in een zelfinktende stempel als in een hand datumstempel. Deze stempels zijn leverbaar met een datum hoogte vanaf 3 mm. De maximale afdrukhoogte van de stempel is 21 mm.

Printer en Printy

In deze alinea hebben wij het over de zelfinktende Printer en Printy modellen van de datumstempels Colop en Trodat. Deze 2 merken zijn beide van topkwaliteit. De datum is doordraaibaar en er zitten banden met 10 opeenvolgende jaartallen in en zodoende gaat de stempel maximaal 10 jaar mee. Wanneer de maximale datum bereikt is zal deze stempel helaas niet meer gebruikt kunnen worden. U dient dan een nieuwe datumstempel te bestellen. De inkt in deze modellen gaat 4.000 – 7.000 afdrukken mee. Daarna kunnen de inktkussentjes hiervan vervangen worden. Beide merken hebben verschillende versies. Zo bestaan er datumstempels met alleen datum, woord/datumstempel of datumstempels met tekst en/of logo. Wilt u Trodat stempels bestellen met alleen een tekst of logo dan kan dat uiteraard ook.

Professional, Classic, eXpert

Behalve de Printer en Printy modellen hebben wij de modellen Professional, Classic en eXpert. De monturen van deze modellen bestaan vaak deels uit kunststof en deels of helemaal uit metaal. Hierdoor zijn deze datumstempels geschikt voor zeer frequent gebruik. Ook hebben de metalen datumstempels vaak een grotere stempelafdruk. Deze grote stempels worden vaak in productie hallen gebruikt, in apotheken of voor de administratie.

Handstempels met datum of met datum en tekst

Tenslotte zijn er nog de handstempels met datum. Bij deze zijn er 2 uitvoeringen namelijk één met alleen datum, en één met datum en een vak waar eventueel tekst en/of logo geplaatst kan worden. Bij deze datum handstempels dient u een los stempelkussen aan te schaffen. In de meeste gevallen volstaat een micro 2 kussen hiervoor. Wanneer u bijvoorbeeld op eieren een datum wilt stempelen is een andere stempelkussen nodig met speciale eier-stempelinkt.

Nummerstempels

Ook hebben wij verschillende versies van de nummerstempels. Denk hierbij aan zelf-inktende stempels maar ook aan handstempels met cijfers. Bij deze modellen is het tevens vaak mogelijk om een tekst of logo te plaatsen op de stempel.

Staat u datumstempel of nummerstempel hier niet tussen, neem dan contact op met ons en vraag ons naar de mogelijkheden. Wilt u een stempel zonder datum? Kijk dan bij stempel maken!


Bedrijfsstempel maken

Of u nu een numeroteur, een datumstempel, een zelfinktende stempel of een handstempel zoekt. Wij kunnen al uw bedrijfsstempels maken. In onze fabriek in Eindhoven maken wij alle stempels van rubber met een laser. De EOS stempels worden gemaakt volgens een ander productieproces. Geeft u uw datumstempel of andere stempel order via de website op werkdagen voor 15.00 uur door, dan gaat uw bestelling dezelfde dag nog op de post. Dit is bij alle stempels zo, behalve bij de brandstempels, lakstempels en preegstempels. Heeft u vragen dan kunt u ons rechtstreeks via de chat bereiken tijdens kantooruren.

\