• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stempels maken

Stempels voor kantoor, in de winkel, magazijn of gewoon voor onderweg. Wij kunnen uw stempel maken voor alle doeleinden, in alle formaten en met uw eigen ontwerp erop. U kunt zelf uw eigen stempel maken en ontwerpen met behulp van onze online creator. De levertijd van de meeste stempels is slechts 1 dag indien u op werkdagen voor 15.00 uur besteld.

 

Alles met uw eigen tekst en logo Alle soorten stempels Levertijd 1 werkdag

Stempels maken

Stempels voor kantoor, in de winkel, magazijn of gewoon voor onderweg. Wij kunnen uw stempel maken voor alle doeleinden, in alle formaten en met uw eigen ontwerp erop. U kunt zelf uw eigen stempel maken en ontwerpen met behulp van onze online creator. De levertijd van de meeste stempels is slechts 1 dag indien u op werkdagen voor 15.00 uur besteld.

 

Alles met uw eigen tekst en logo Alle soorten stempels Levertijd 1 werkdag

BEDRIJFSSTEMPELS

Bedrijfsstempels.nl verkoopt vele soorten stempels maar ook diverse merken. Onze top merken zijn Colop en Trodat. Deze beiden merken hebben verschillende types en formaten in hun assortiment. Denk hierbij o.a. aan milieuvriendelijke stempels. De Printer serie en Professional serie van Trodat zijn standaard uitgevoerd in een Co2 neutrale versie. Colop en Trodat zijn beide duurzame stempels. Ook de meeste datumstempels van beiden merken hebben een milieuvriendelijke c.q. duurzame variant. Verder hebben wij de Colop Microban stempel in ons assortiment. Dit is een stempel met een antibacteriële bescherming. Deze speciale uitvoering zorgt ervoor dat de groei van schadelijke bacteriën voorkomen wordt en dat de bacteriën zelf vernietigen. De Microban stempels worden daarom ook vaak gebruikt in de gezondheidszorg. Deze is uiteraard ook weer verkrijgbaar in de Colop Printer Line en de nieuwe Pocket Stamp Plus. Naast de zelfinktende stempels maken wij ook handstempels met een houten montuur. De kwaliteit hiervan is uiteraard uitstekend. De monturen hiervan zijn van beukenhout gemaakt en vervolgens met een speciale laag afgewerkt. Deze handstempels met een houten montuur leveren wij ook in zeer grote modellen (20x20cm) voor het stempelen op dozen en Craft-zakken en tassen. Voor deze toepassing heeft u wel een speciaal stempelkussen (TopPad) en speciale inkt nodig. Kijk hiervoor bij het hoofdstuk "Stempelkussens & stempelinkten".
 

Stempelpennen en beroepen-stempels

Nieuw bij Bedrijfsstempels.nl zijn de stempel pennen en de beroepen-stempels. De inkt van de stempelpennen is zwart. Stempelpennen zijn erg handig voor onderweg en ook vaak een welkom cadeau voor een verjaardag, een huwelijk of een jubilaris. Als stempelfabriek maken we uiteraard ook beroepen stempels. Denk hierbij aan modellen voor de beëindigde vertaler, voor de boekhouding, deurwaarders en apothekers stempels. De voorbeelden die onder dit kopje staan zijn de meest voorkomende uitvoeringen. Staat er niet bij wat u zoekt, dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons.
 

Reliëfstempels en preegtangen

Reliëfstempels en preegtangen zijn ook te bestellen op onze website. Via onze handige creator kunt u aangeven hoe u de stand van uw afdruk wil hebben t.o.v. het papier. Zorg wel voor een kwalitatief hoge afbeelding bij het uploaden, dit komt uw afdruk ten goede. Onze reliëfstempels of blinddruktangen zijn van het merk Trodat en leverbaar in verschillende vormen. Zo kunt u verschillende uitvoeringen bestellen voor 75 - 120 grams papier maar ook 180 - 220 gram en 120 - 180 gram papier.


STEMPEL MAKEN

Stempels maken is een vak. Sinds 1993 produceren wij al stempels. Dat is al meer dan 25 jaar! De meeste stempels worden gemaakt van rubber, polymeer of een speciale foam. Rubber is kwalitatief beter om mee te werken omdat alleen rubber geschikt is voor alle soorten inkt. Sneldrogende inkten voor speciale toepassingen zijn wat agressiever maar dat is geen probleem voor ons rubber. Onze zelfinktende- en handstempels worden in onze stempelfabriek gemaakt van rubber met een laser machine. Het verschil tussen rubber en polymeer is ook dat rubber t.o.v. polymeer een betere en scherpere afdruk geeft. Wanneer je met een gewone Colop of Trodat stempel gaat stempelen heb je standaard rubber nodig. De laser machine graveert in het rubber alles weg wat geen afdruk moet geven. Wanneer wij een houten hand stempel maken duurt het productie proces een stuk langer omdat het rubber dieper gegraveerd wordt. Voor een handstempel is dat van belang en dan krijg je een veel betere afdruk. Bij goed gebruik tijdens het beïnkten en afdrukken stempelt de achterzijde dan niet mee.

Bij Bedrijfsstempels.nl kunt u terecht voor al uw technische vragen. Wilt u zelf 1 of meerdere stempels maken c.q. ontwerpen of een speciale datumstempel? Dat kan allemaal. Via onze creator op de website kunt u zelf uw stempels ontwerpen in enkele minuten. Wanneer dit niet lukt kunt u altijd onze helpdesk raadplegen voor passend advies.

\