• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stempels maken

Stempels voor in de winkel, het magazijn, voor onderweg of gewoon voor op kantoor. Wij kunnen uw stempel maken voor alle doeleinden, in talloze formaten en met uw eigen ontwerp erop. U kunt zelf uw eigen stempels maken en ontwerpen met behulp van onze online creator. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment en bestel vandaag nog!

Alles met uw eigen tekst en logo Alle soorten stempels Levertijd 1 werkdag

Stempels maken

Stempels voor in de winkel, het magazijn, voor onderweg of gewoon voor op kantoor. Wij kunnen uw stempel maken voor alle doeleinden, in talloze formaten en met uw eigen ontwerp erop. U kunt zelf uw eigen stempels maken en ontwerpen met behulp van onze online creator. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment en bestel vandaag nog!

Alles met uw eigen tekst en logo Alle soorten stempels Levertijd 1 werkdag

BEDRIJFSSTEMPELS MAKEN

Of u nu op zoek bent naar een stempel voor zakelijk gebruik, een bedrijfsstempel, of voor persoonlijk gebruik, wij hebben een breed scala aan stempels beschikbaar die aan al uw eisen voldoen. Van datumstempels tot houten stempels: onze stempels zijn duurzaam, scherp en produceren heldere afdrukken! Met slechts een paar klikken kunt u de perfecte stempel(s) kiezen én kopen.

Wilt u een eigen ontwerp toevoegen aan uw stempel? Met onze gebruiksvriendelijke creator maakt u een stempel met eigen logo, tekst of afbeelding. Kies uit verschillende lettertypen, maten en afbeeldingen om een stempel te laten maken die helemaal bij u past!
 

Colop en Trodat stempels

Bij Bedrijfsstempels.nl kunt u eenvoudig verschillende soorten stempels kopen, waaronder stempels met logo en stempels met eigen tekst. Daarnaast bieden we diverse topmerken aan, waaronder Colop en Trodat. Deze merken hebben verschillende types en formaten in hun assortiment.

  1. Zowel Colop als Trodat staan bekend om hun duurzaamheid, en velen van hun datumstempels hebben een milieuvriendelijke of duurzame variant.
  2. Daarnaast zijn de Printy-Line en Professional- Line van Trodat zijn standaard uitgevoerd in een CO2-neutrale versie.
  3. Colop heeft een stempel met een antibacteriële werking in het assortiment, de Microban. Deze unieke stempel voorkomt de groei van schadelijke bacteriën en elimineert ze zelfs. U vindt de speciale stempelvariant in de Colop Printer Line en de Pocket Stamp Plus.


Houten handstempels maken

Naast onze zelfinktende stempels bieden we ook handstempels aan, voorzien van een beukenhouten montuur. Deze houten handstempels leveren wij ook in extra grote modellen (20x20cm), perfect voor het stempelen op dozen, kraftzakken en tassen. Voor deze toepassingen dient u gebruik te maken van een speciaal stempelkussen (TopPad) en aangepaste inkt.
 

Stempelpennen en beroepen-stempels 

Bij Bedrijfsstempels.nl bestelt u ook stempelpennen en talloze beroepen-stempels. De inkt van de stempelpennen is zwart. Stempelpennen zijn erg handig voor onderweg en ook vaak een cadeau voor een verjaardag, een huwelijk of een jubilaris. Als stempelfabriek maken we uiteraard ook beroepen stempels. Denk hierbij aan modellen voor de beëindigde vertaler, voor de boekhouding, deurwaarders en apothekers stempels. 
 

Reliëfstempels en preegtangen

Reliëfstempels en preegtangen zijn ook te bestellen op onze website. Via onze handige creator kunt u aangeven hoe u de stand van uw afdruk wilt hebben t.o.v. het papier. Zorg wel voor een kwalitatief hoge afbeelding bij het uploaden, dit komt uw afdruk ten goede. Onze reliëfstempels of blinddruktangen zijn van het merk Trodat en leverbaar in verschillende vormen. Zo kunt u verschillende uitvoeringen bestellen voor 75 - 120 grams papier maar ook 180 - 220 gram en 120 - 180 gram papier.

 

Stempels laten maken

Onze zelfinktende stempels en handstempels maken in onze stempelfabriek van rubber met een lasermachine. Waarom maken we gebruik van rubber?

  • Rubber is kwalitatief beter om mee te werken omdat alleen rubber geschikt is voor alle soorten inkt. Sneldrogende inkten voor speciale toepassingen zijn wat agressiever, maar dat is geen probleem voor ons rubber!
  • Het verschil tussen rubber en polymeer is ook dat rubber t.o.v. polymeer een betere en scherpere afdruk geeft.

Met behulp van een lasermachine maken wij onze zelfinktende- en handstempels. De lasermachine graveert in het rubber alles weg wat geen afdruk moet geven. Wanneer wij een houten stempel maken duurt het productie proces iets langer, omdat het rubber dieper gegraveerd wordt.

Bij Bedrijfsstempels.nl kunt u terecht voor al uw vragen. Via onze creator op de website creëert u zelf uw eigen ontwerp. Vervolgens plaatst u de bestelling en zullen wij de stempels maken. Wanneer iets niet lukt kunt u altijd contact met ons opnemen voor passend advies.

\