• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Spuitsjabloon

Spuitsjabloon voor uw bedrijf

Een spuitsjabloon is ideaal om uw bedrijf op te laten vallen, of om te gebruiken bij speciale acties en evenementen. U kunt kiezen voor een kant en klare stencil zoals bijvoorbeeld een van de "Houd afstand" spuitsjablonen, maar u kunt ook zelf een spuitmal maken met ons gratis online ontwerpprogramma.

 

✅ Kies het juiste formaat sjabloon uit

✅ Start met het ontwerpen van uw sjabloon of upload uw bestand

✅ Check uw digitale drukproef en bestel.

✅ Betaal online of op rekening

✅ Indien u voor 15.00 uur uw bestelling online plaatst versturen wij deze dezelfde werkdag

 

Kijk ook naar onze aanbod in stempels:

Stempels maken

 

Spuitsjabloon

Spuitsjabloon maken

Wilt u een uniek spuitsjabloon waarmee u kunt opvallen met uw bedrijf? Gebruik dan onze online creator om van een tekst een spuitsjabloon te laten maken. De vierkante of rechthoekige spuitsjablonen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Nadat u uw keuze voor een spuitsjabloon hebt gemaakt, kunt u met ons online ontwerpprogramma uw eigen afbeelding of tekst uploaden. Het programma houdt rekening met de randen en het lettertype, zodat uw ontwerp optimaal gesjabloneerd kan worden. Vervolgens bekijkt u de drukproef. Deze kunt u steeds naar wens aanpassen. Komt u er niet uit? Neem dan even contact met ons op via de telefoon of e-mail. Wij helpen u graag met uw ontwerp. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, bestelt u de spuitsjabloon. Natuurlijk kunt u ook een kant en klare spuitsjabloon laten maken.

 

Niet Parkeren sjabloon

Ook wanneer u een NIET PARKEREN sjabloon nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Deze sjablonen worden vaak gebruikt bij evenementen, maar zijn ook geschikt wanneer u wilt dat bepaalde plekken op uw terrein niet door auto's bezet worden. De NIET PARKEREN sjabloon wordt gemaakt van het stevige, maar dunne en flexibele kunststof Mylar. Gebruik krijtspray wanneer u de NIET PARKEREN sjabloon, of een sjabloon met een andere tekst, op de muur, straat of stoep wilt gebruiken tijdens een evenement. Met een paar flinke regenbuien is het krijt weer verdwenen. 

Wilt u met het NIET PARKEREN sjabloon of een ander spuitsjabloon mensen erop wijzen dat een bepaalde plek standaard geen parkeerplaats is? Gebruik dan verf om een constante afbeelding te creëren. Bestel op werkdagen vóór 15 uur uw spuitsjabloon, dan gaan wij dezelfde dag nog voor u aan de slag. Vergeet niet om ook onze krijtsprays en verf te bekijken. U kunt dan na ontvangst direct aan de slag om een pek te markeren waar niet geparkeerd mag worden.

 

Spuitsjabloon hergebruiken

Een spuitsjabloon maken bij ons is een goede investering. Ten eerste kunt u een spuitmal maken met uw eigen ontwerp of kiezen voor een van onze bestaande ontwerpen, zoals de lettersjablonen, de cijfersjablonen en de sjablonen met speciale tekens. Met de online ontwerptool is een spuitsjabloon maken zo ontworpen. Na ontvangst van uw opdracht gaan wij direct voor u aan de slag. U krijgt een spuitsjabloon van hoge kwaliteit, die bovendien vele malen te hergebruiken is. Het ontwerp wordt haarscherp in de kunststof mal gelaserd. Al onze sjablonen zijn na gebruik gemakkelijk schoon te maken, waarna ze weer geschikt zijn om opnieuw te gebruiken. U kunt de sjabloon vervolgens met verf en krijt spuiten op muren, vloeren, ramen, houten wanden of pallets en nog veel meer ondergronden. Maak de sjabloon schoon, zodat u hem snel weer opnieuw kunt gebruiken.

\