• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Brandstempel

Meer professionaliteit met een brandstempel Een brandstempel is de ideale manier om uw logo, en/of een tekst op producten van hout, leer, kurk of kunststof te voorzien van een brandmerk. Als ondernemer kunt u zich daarmee onderscheiden in originaliteit. Bent u op zoek naar de beste brandstempel voor uw bedrijf? Zoek dan niet langer, want bij ons kunt u eenvoudig brandstempels laten maken! Volledig op maat gemaakt en voor een scherpe prijs. Bovendien kunt u bij ons heel gemakkelijk online brandstempels kopen. U ontvangt dan binnen enkele dagen uw eigen brandstempel met logo. Ontdek hieronder wat brandstempels voor u kunnen betekenen!

 

Electrische brandstempels Met eigen tekst / logo Levertijd brandstempels 1 à 4 werkdagen

Brandstempel

Meer professionaliteit met een brandstempel Een brandstempel is de ideale manier om uw logo, en/of een tekst op producten van hout, leer, kurk of kunststof te voorzien van een brandmerk. Als ondernemer kunt u zich daarmee onderscheiden in originaliteit. Bent u op zoek naar de beste brandstempel voor uw bedrijf? Zoek dan niet langer, want bij ons kunt u eenvoudig brandstempels laten maken! Volledig op maat gemaakt en voor een scherpe prijs. Bovendien kunt u bij ons heel gemakkelijk online brandstempels kopen. U ontvangt dan binnen enkele dagen uw eigen brandstempel met logo. Ontdek hieronder wat brandstempels voor u kunnen betekenen!

 

Electrische brandstempels Met eigen tekst / logo Levertijd brandstempels 1 à 4 werkdagen

Brandstempel maken

De vele voordelen van een brandstempel laten maken.
Een brandstempel laten maken heeft tal van voordelen. Het is een professionele en duurzame manier om uw producten te labelen. Indien u een brandmerk op uw producten heeft gezet, zult u dit altijd blijven zien en het resultaat is erg uniek. Ook de brandstempel zelf gaat lang mee. Een brandstempel laten maken is daarnaast niet moeilijk, u kiest een model en tekst uit en zit dit in onze online creator en onze vakmensen doen de rest. Hierdoor vindt u altijd wat u zoekt, of u nu op zoek bent naar brandmerk stempels voor hout of brandstempels voor leer!

Welke formaat brandstempel u het best kunt laten maken, is afhankelijk van de grootte van uw producten en het brandmerk die u daarop wilt hebben. U heeft bij ons een ruime keuze. Een brandmerk laten maken is een goed keuze en zorgt ervoor dat uw producten een luxueuze uitstraling krijgen. U zult zien: eens u een brandmerk stempel heeft laten maken heeft, zult u nooit meer zonder willen. Een brandstempel bestellen is dus iets waar u niet snel spijt van zult hebben!
 

Brandstempel logo

Een brandstempel met eigen logo maken is niet zo moeilijk. U hoeft enkel het juiste formaat brandmerk stempel te kiezen en ons uw tekst of logo door te geven d.m.v. onze online creator. U kunt met dezelfde brandstempel een logo in hout branden of een logo branden in leer. Wilt u brandstempels kopen? Zorg er dan op voorhand voor dat u de juiste maat kiest. Dit is erg belangrijk. Hieronder ontdekt u de verschillende toepassingen van de brandstempel!

 

Brandmerken

Een logo brandmerken in hout is perfect mogelijk. Een brandmerk stempel voor hout is eigenlijk niets meer dan onze standaard brandstempel. Hout brandmerken is altijd een goed idee, want het geeft uw producten een ambachtelijke uitstraling. Met onze standaard brandmerkstempel kunt u dus eenvoudig zelf uw logo in hout branden. Het gaat snel en is erg veilig. Brandstempels staan standaard ingesteld op hout branden, dus als u zelf een logo in hout gaat branden hoeft u verder geen warmteregelaar erbij aan te schaffen.

Een logo brandmerken in hout duurt slechts enkele seconden en geeft een bijzonder mooi resultaat, maar u moet wel rekening houden met een aantal zaken. Zorg ervoor dat u op voorhand goed weet welk hout u gebruikt. Alleen voor zachte houtsoorten kan het zijn dat er een warmteregelaar nodig is, maar dat kunt u eenvoudig te weten komen door de stempel op voorhand uit te testen!

 

Brandstempel maken voor leer

Ook voor leren producten kunt u een brandstempel met logo op maat laten maken. Een logo branden in leer heeft een andere uitstraling dan een logo branden in hout, maar is even eenvoudig. Brandmerk in leer kan ook in kleur. In dat geval krijgt u niet direct een donker brandmerk, maar krijgt u een mooie kleur in het leer d.m.v. een speciale folie ertussen te gebruiken. Gebruik voor een brandstempel in leer altijd een warmteregelaar. Deze kunt u ook in onze shop vinden!

Een brandmerkstempel laten maken voor het brandmerken van leer is een goede keuze, want ook dit materiaal krijgt hierdoor een bijzondere uitstraling. Bovendien is een brandmerk maken erg duurzaam en geeft het extra waarde aan uw producten. Test uw stempel altijd uit, voor het gebruik op uw leren producten.Brandstempel maken kunststof

Kies een brandstempel eigen logo en/of tekst voor het brandmerken van kunststof en maak al uw producten zoveel waardevoller. Producten met een eigen logo hebben een luxueuzere uitstraling en zorgen voor extra reclame. Gebruik voor een brandstempel in kunststof altijd een warmteregelaar. Deze kunt u ook in onze shop vinden.

Een brandmerk stempel laten maken is dus een goede investering die u snel terugverdient. Net zoals uw logo branden in hout, is het branden van een logo in kunststof erg eenvoudig. Ook voor dit materiaal geldt dat het een goed idee is om de stempel op voorhand op een proefstukje uit te testen!Elektrische brandstempel

Als u veel producten heeft om te brandmerken met de brandmerk stempel is het verstandig dat u voor een elektrische brandstempel kiest. Dit soort brandmerk stempel is nog eenvoudiger te gebruiken en werkt sneller. U hoeft zo goed als niets meer te doen. Eenmaal de temperatuur ingesteld blijft hij op de juiste temperatuur.

Bij ons kunt u uw brandmerk laten maken voor een gunstige prijs. Een brandstempel met eigen logo hoeft dus zeker niet duur te zijn! Of u nu een brandstempel voor leer wilt kopen of een brandstempel wilt laten maken om hout te brandmerken, u zit goed met een elektrische brandstempel!Brandstempel logo op diverse brandstempelmodellen

Wanneer u een brandstempel wilt bestellen kunt u niet alleen het formaat en de tekst kiezen, maar ook het model en het merk. Het is handig om uw opties op voorhand goed te verkennen, zodat u zeker de juiste keuze maakt. Brandstempels van ALK zijn bijvoorbeeld populair, omdat ze erg duurzaam zijn en u dus waar krijgt voor uw geld.

Daarnaast hebben wij voor het zwaardere werk de brandstempel types HPL en de S-serie. Wat de beste keuze is hangt natuurlijk af van welk model u precies nodig heeft en welk materiaal u verkiest. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Geen probleem, onze professionals staan altijd voor u klaar!

 

Brandmerken hout

Brandmerken in hout, kunststof en leer: wat moet u weten?

Wanneer u een logo gaat brandmerken op hout of een ander materiaal, is het belangrijk dat u van een aantal dingen op de hoogte bent. Hieronder ontdekt u de belangrijkste aandachtspunten voor en na de aankoop!

 

1. Denk goed na over de tekst.

Voordat u een brandstempel koopt, is het verstandig om na te denken over uw tekst en de grootte van uw producten. Een te kleine brandstempel zal als probleem geven dat u uw tekst amper kunt zien. U kunt hiervoor kiezen als u slechts subtiel een brandmerk wilt maken. Als u echter liever heeft dat uw tekst goed opvalt en uw producten erg groot zijn, kunt u het best onze grotere modellen bekijken. Zeker als u van plan bent om een brandstempel te laten ontwerpen met veel tekst. Als u niet goed weet wat voor u de juiste keuze is, helpen wij u graag!

 

2. Koop het juiste model.

Misschien is de ALK-serie voor u de beste optie of misschien kiest u beter een ander model. Dit zal vooral afhangen van het formaat van het brandmerk. Eens u weet hoe groot uw stempel moet zijn, kunt u naar het juiste model op zoek gaan. Wilt u een grote brandstempel kopen of een stempel voor brandmerk in leer? Bekijk dan eerst goed of u wel het juiste model heeft. Voor een brandmerk stempel hout kunt u alle modellen kiezen.

 

3. Test de brandmerk stempel uit.

Eens de aankoop van de brandstempel achter de rug is, kunt u deze niet zomaar gebruiken. Het is belangrijk dat het apparaat eerst goed ingesteld is. Daarom is het een goed idee om hem op voorhand uit te testen op een proefstuk. Zo weet u hoelang de stempel tijd nodig heeft om in te branden. Dit doet u uiteraard nadat u (indien nodig) de juiste temperatuur heeft ingesteld.

 

4. Zorg voor gelijkmatige druk.

Hoewel het branden van hout, leer en andere materialen helemaal niet moeilijk is, blijft het belangrijk om voor de juiste druk te zorgen. Alleen op die manier kunt u het mooiste resultaat bereiken. U hoeft zich hier echter niet te veel zorgen over te maken, want eens u het uitgeprobeerd heeft zult u snel weten hoe het precies moet. Om een rechte afdruk te verkrijgen die in het brandmerk overal gelijk is kunt u ook een brandstempel standaard aanschaffen. Dit kan erg handig zijn en zorgt voor een nog mooier en gelijkmatigere brandmerk.

 

Brandmerken hout en andere materialen was nog nooit zo eenvoudig

Wilt u graag een brandstempel met eigen logo kopen? Dan hoeft u niet langer te zoeken, want bij ons kunt u een brandmerk laten maken voor een scherpe prijs. Waarom zou u meer betalen voor uw brandmerk stempel als dit niet hoeft?

Laat uw brandmerk maken door onze vakmensen en u kunt rekenen op een goed resultaat! Gaat u bij ons een standaard ALK brandstempel kopen of liever wilt een andere soort brandstempel bestellen, u doet het bij ons allemaal zonder probleem. Bestel vandaag en u kunt binnenkort makkelijk en snel zelf een logo in hout branden.

\