• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Brandstempel

Meer professionaliteit met een brandmerk stempel 
Een brandstempel is de ideale manier om uw logo, en/of een tekst op producten van hout, leer, kurk of kunststof te voorzien van een brandmerk. Als ondernemer kunt u zich daarmee onderscheiden in originaliteit. Bent u op zoek naar de beste brandstempel voor uw bedrijf? Zoek dan niet langer, want bij ons bestelt u voordelig uw brandstempel naar keuze! U ontvangt dan binnen enkele dagen uw eigen brandstempel met logo.

 

Elektrische brandstempels Met eigen tekst / logo Levertijd brandstempels 1 à 4 werkdagen

Brandstempel

Meer professionaliteit met een brandmerk stempel 
Een brandstempel is de ideale manier om uw logo, en/of een tekst op producten van hout, leer, kurk of kunststof te voorzien van een brandmerk. Als ondernemer kunt u zich daarmee onderscheiden in originaliteit. Bent u op zoek naar de beste brandstempel voor uw bedrijf? Zoek dan niet langer, want bij ons bestelt u voordelig uw brandstempel naar keuze! U ontvangt dan binnen enkele dagen uw eigen brandstempel met logo.

 

Elektrische brandstempels Met eigen tekst / logo Levertijd brandstempels 1 à 4 werkdagen

Brandstempel maken: voordelen

Een brandstempel is voorzien is van een houten handvat, een verwarmingselement en een gravure met eigen tekst, afbeelding of logo. Waarom zou u zo'n stempel aanschaffen?

  1. Met een brandmerk stempel labelt u op een professionele en duurzame manier uw producten. Indien u een brandmerk op uw producten heeft gezet, zult u dit altijd blijven zien en het resultaat is erg uniek.
  2. Ook gaan deze stempels erg lang mee. U heeft er dus jarenlang plezier van.
  3. Een brandstempel maken is daarnaast niet moeilijk. U kiest een model en tekst uit, zet dit in onze online creator en onze vakmensen doen de rest.

Hierdoor vindt u bij ons altijd wat u zoekt, of u nu op zoek bent naar brandmerk stempels voor hout of brandstempels voor leer!

 

Brandstempel modellen: waaruit kiezen?

Wanneer u een brandstempel wilt bestellen kunt u niet alleen het formaat en de tekst kiezen, maar ook het model en het merk. Het is handig om uw opties op voorhand goed te verkennen, zodat u zeker de juiste keuze maakt. Brandstempels van ALK zijn bijvoorbeeld populair, omdat ze erg duurzaam zijn en u dus waar krijgt voor uw geld.

Daarnaast hebben wij voor het zwaardere werk de brandstempel types HLP en de S-serie. Wat de beste keuze is hangt natuurlijk af van welk model u precies nodig heeft en welk materiaal u verkiest. 
 

Formaat van de brandmerk stempel

Welk formaat brandstempel u het best kunt kiezen, is afhankelijk van de grootte van de producten en het brandmerk dat u daarop wilt hebben. U heeft bij ons een ruime keuze in maten. 

Vindt u het moeilijk om te kiezen? Geen probleem, onze professionals staan altijd voor u klaar! Neem gewoon contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Brandmerk in hout

Met onze standaard brandstempel kun je uitstekend een brandmerk zetten op hout. Hout brandmerken is altijd een goed idee, het geeft uw producten namelijk een ambachtelijke uitstraling. Onze brandstempels staan standaard ingesteld op hout branden, dus als u zelf een logo in hout gaat branden, hoeft u verder geen warmteregelaar erbij aan te schaffen.

Een tekst of logo branden in hout duurt slechts enkele seconden en geeft een bijzonder mooi resultaat, maar u moet wel rekening houden met het volgende:

  • Zorg ervoor dat u op voorhand goed weet welk hout u gebruikt.
  • Voor zachte houtsoorten kan het zijn dat er een warmteregelaar nodig is, maar dat kunt u eenvoudig te weten komen door de stempel op voorhand uit te testen!
     

Leer stempel

Ook voor lederen producten kunt u een brandstempel gebruiken. Brandmerken in leer kan ook in kleur. In dat geval krijgt u niet direct een donker brandmerk, maar een mooie kleur in het leer dankzij het gebruik van een speciale folie tussen de stempel en het leer.

Een brandmerkstempel bestellen voor het brandmerken van leer is een goede keuze, want ook dit materiaal krijgt hierdoor een bijzondere uitstraling. Bovendien is een brandmerk erg duurzaam en geeft het extra waarde aan uw producten. Test uw brandmerk stempel altijd uit voordat u het gebruikt op uw leren producten.

 

Brandstempel maken kunststof

Kies een brandmerk stempel met eigen logo en/of tekst voor het brandmerken van kunststof en maak uw producten een stuk interessanter. Producten met een eigen logo hebben een luxueuze uitstraling en zorgen voor extra naamsbekendheid of reclame. Gebruik voor een brandstempel in kunststof ook altijd een warmteregelaar.

Net zoals uw logo branden in hout, is het branden van een logo in kunststof erg eenvoudig. Ook voor dit materiaal geldt: test voordat u het op uw product gebruikt de stempel altijd op een proefstukje uit.
 

Elektrische brandstempel kopen

Als u veel producten heeft om te brandmerken met de brandmerk stempel, is het verstandig dat u voor een elektrische brandstempel kiest. Dit soort brandmerk stempel is eenvoudiger te gebruiken en werkt sneller dan andere typen brandstempels. Als de temperatuur eenmaal is ingesteld, blijft hij altijd op de juiste temperatuur.

Bij Bedrijfsstempels.nl kunt u uw elektrische brandstempels bestellen voor een gunstige prijs. Of u nu een brandstempel voor leer wilt kopen of er eentje wilt laten maken om hout te brandmerken, u zit altijd goed met een elektrische brandstempel!
 

Brandstempels met eigen logo

Een brandmerk stempel met eigen logo maken is niet moeilijk. U hoeft enkel het juiste formaat stempel te kiezen en ons uw tekst of logo door te geven met behulp van onze online creator. Handig: u kunt met dezelfde brandstempel een logo in hout branden of een logo branden in leer. 

 

Brandmerken in hout, kunststof en leer: wat moet u weten?

Wanneer u een logo of tekst gaat brandmerken op hout of een ander materiaal, is het belangrijk dat u van een aantal dingen op de hoogte bent. Hieronder ontdekt u de belangrijkste aandachtspunten voor en na de aankoop!
 

1. Denk goed na over de tekst

Voordat u een brandstempel koopt, is het verstandig om na te denken over het ontwerp en de grootte van uw producten. Op een te kleine stempel ziet u uw tekst of logo wellicht niet of amper. Als u liever heeft dat uw tekst goed opvalt (en als uw producten groot zijn), kunt u het beste onze grotere modellen bekijken. Zeker als u van plan bent om een brandstempel te ontwerpen met veel tekst. 
 

2. Koop het juiste model

Misschien is de ALK-serie voor u de beste optie of misschien kiest u beter een ander model. Dit hang voornamelijk af van het formaat van het brandmerk. Als u weet hoe groot uw stempel moet zijn, kunt u naar het juiste model op zoek gaan. Wilt u een grote brandstempel kopen of een stempel voor brandmerk in leer? Bekijk dan eerst goed of u wel het juiste model heeft. Voor een brandmerk stempel hout kunt u alle modellen kiezen.
 

3. Test de brandmerk stempel uit

Als u de brandstempel in huis heeft, is het belangrijk de stempel eerst uit te testen. Het is namelijk belangrijk dat het apparaat goed ingesteld is. Daarom is het een goed idee om hem op voorhand uit te testen op een proefstuk. Zo weet u hoeveel tijd de stempel nodig heeft om in te branden. Dit doet u uiteraard nadat u (indien nodig) de juiste temperatuur heeft ingesteld.
 

4. Zorg voor gelijkmatige druk

Hoewel het branden van hout, leer en andere materialen helemaal niet moeilijk is, blijft het belangrijk om voor de juiste druk te zorgen. Alleen op die manier kunt u het mooiste resultaat bereiken. Als u de stempel test kunt u dit meteen even oefenen. Om een rechte afdruk te verkrijgen, die in het brandmerk overal gelijk is, kunt u eventueel een brandstempelhouder aanschaffen. Dit kan erg handig zijn en zorgt voor een nog mooier en gelijkmatigere brandmerk.

 

Goedkope brandstempel bestellen bij Bedrijfsstempels

Wilt u graag een brandstempel met eigen logo kopen? Dan hoeft u niet langer te zoeken, want bij Bedrijfsstempels.nl kunt u een brandmerk laten maken voor een scherpe prijs. Waarom zou u meer betalen voor uw brandmerk stempel als dit niet hoeft?

Laat uw brandmerk maken door onze vakmensen en u kunt rekenen op een goed resultaat! Bestel vandaag en u kunt binnenkort makkelijk en snel zelf een logo in hout branden.

\