• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Bedrijfsstempels Over ons

Wat doen wij?

Zoals onze naam al zegt produceren wij stempels. Of je nu op zoek bent naar een stempel voor je visitekaartjes of een stempel voor privé gebruik. Onze stempels worden gemaakt met een lasermachine voor de beste kwaliteit en om een resultaat met de scherpste afdrukken te kunnen behalen. Je kunt je stempel laten maken in combinatie met een doordraaibare datum, logo en/of eigen tekst.
 

Een bedrijf met ervaring

De oprichters van deze website zijn Tom en Mandy Stultiens. Zij zijn in 2014 Begonnen met Bedrijfsstempels.nl en al spoedig volgde er ook een stempelwebsite in België. Inmiddels is Bedrijfsstempels.nl samengegaan met enkele andere websites en valt het onder de Stultiens-Group. De Stultiens-Group timmert nu nationaal en internationaal aan de weg en maakt een flinke groei door. De website zijn gemaakt met de nieuwste technieken waardoor deze zeer gebruiksvriendelijk zijn. De mensen van Bedrijfsstempels.nl werken met groot enthousiasme aan het produceren van uw kwaliteit stempels.

 

WIE ZIJN WIJ?

Ja, wie zijn deze mensen nou? Bedrijfsstempels is een internationaal en dynamisch bedrijf waar gewerkt wordt met korte communicatielijnen en vaste contactpersonen vanuit verschillende landen. Zo zitten we ‘s middags met een Spanjaard in de bedrijfskantine en kom je een Oostenrijker tegen bij het koffiezetapparaat. Ons team zit vol energie, heeft de juiste kennis, enorm gedreven en een gezonde dosis humor. Van de mensen die orders invoeren tot degenen die in de productie werken, allemaal dragen we ons steentje bij aan het perfecte eindresultaat.

\