• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Zelf stempels maken

Uw eigen stempels vormgeven

Bij ons heeft u de mogelijkheid om zelf online uw eigen stempel vorm te geven. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse formaten stempels.

 

✅ Kies het juiste formaat en type stempel uit

✅ Start met het online ontwerpen van uw stempel of upload uw bestand

✅ Check uw digitale drukproef en bestel.

✅ Betaal online of op rekening

✅ Indien u voor 15.00 uur uw bestelling online plaatst versturen wij deze dezelfde werkdag

Zelf stempels maken

Zelf inkt stempels maken bij Bedrijfsstempels

Bij ons heeft u de mogelijkheid om zelf online uw eigen stempel vorm te geven. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse formaten stempels. Bij elke stempel heeft u de mogelijkheid om zelf iets te ontwerpen in onze online ontwerptool. Daarnaast kunt u ook een ontwerp te uploaden. Meer daarover vindt u in onze aanleverspecificaties. Daarin staat precies uitgelegd aan welke eisen het bestand moet voldoen om het perfecte resultaat op papier te krijgen. Wanneer u bij ons zelf stempels gaat maken c.q. ontwerpen dient u eerst de keuze te maken of dit een zelf-inktende stempel wordt of dat u kiest voor een houten handstempel met een los inktkussen. Wanneer u zelf stempels wilt laten maken voor op het kantoor dan zijn de zelf-inktende stempels het meest gangbaar. Gaat u op een andere ondergrond als papier stempelen? Ga dan voor een losse houten handstempel met een los inktkussen. Op dit losse inktkussen kan vervolgens de juiste inkt voor de bestemde ondergrond worden geplaatst. Ons inkt aanbod vindt u hier. Kortom, genoeg redenen om zelf stempels te gaan maken online bij Bedrijfsstempels!

 

Wil u uw brand stempel zelf maken?

Wij hebben naast de standaard inktstempels ook nog exclusievere stempels die u zelf kunt maken via onze online ontwerptool. Zo kunt u bij ons o.a. een brandstempel zelf maken, een lakstempel zelf maken en een blinddruktang zelf maken. Bij de exclusieve stempels dient u wel rekening te houden met het ontwerp. Ontwerpen die daarop worden geplaatst dienen met minder detail te worden aangeleverd. Met zelf-inktende stempels en houten handstempel is veel meer detail te behalen in het eindresultaat ten opzichte van de exclusievere stempels. Advies nodig over een ontwerp of een vraag over de haalbaarheid? Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag met u mee. Start vandaag zelf nog met het maken van uw eigen stempel en u zult verstelt staan van het resultaat wat er behaalt wordt. Wanneer u bij ons vóór 15:00 uur op werkdagen bestelt, heeft u hem de volgende werkdag in huis.

Van wat voor soort materiaal maken wij de stempels

Inktstempels. Wanneer wij daadwerkelijk zelf aan de slag gaan met het maken van de stempels die u in bestelling heeft gezet wordt als eerst gekeken naar wat voor type u heeft bestelt. Wanneer dit een zelf-inktende stempel is pakken wij de montuur van dat gekozen model er bij. Kiest u voor een houten handstempel dan pakken wij het juiste formaat houten handstempel er bij. Onder beide modellen wordt vervolgens een stuk rubber geplaatst. Echter is het wel zo dat het materiaal wat wij zelf onder de stempel maken verschilt per model. Op de kunststof modellen wordt een dunner stuk rubber gebruikt dan onder de houten handstempels die bij ons de deur uit gaan.

Brandstempels e.d. Brandstempels maken wij van een messing/koper legering. Zo ook een lakstempel. Een blinddrukstempel maken wij met onze lasers van kunststofplaatjes.

Wanneer de productie van de stempel uiteindelijk gereed is wordt hij zorgvuldig en goed ingepakt en naar u toe verzonden. Zelf een stempel maken was nog nooit zo makkelijk als bij ons. Wij streven naar perfecte kwaliteit en bieden een geweldige service. Ervaar het zelf en kies voor Bedrijfsstempels. U zult verstelt staan van de kwaliteit die u ontvangt.

 

\