• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Zelf stempels maken

Zelf een stempel maken?

Hoe kunt u zelf een stempel maken? Bij Bedrijfsstempels.nl heeft u de mogelijkheid om zelf online uw eigen stempel te ontwerpen. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse formaten stempels. Hieronder vindt u extra informatie over enkele categorieën stempels die u bij ons kunt laten maken.

✅ Kies het juiste formaat en type stempel uit.

✅ Start met het online ontwerpen van uw stempel of upload uw bestand.

✅ Check uw digitale drukproef en bestel.

✅ Betaal online of op rekening.

✅ Voor de meeste stempels geldt: indien u voor 15.00 uur uw bestelling plaatst versturen wij deze dezelfde werkdag.
 

Zelf stempel maken
 

Zelf stempels maken

Zelf stempels maken

Bij Bedrijfsstempels bieden wij u de gelegenheid om zelf online uw eigen stempel te ontwerpen. Wij presenteren een breed scala aan stempelformaten. Voor elke stempel heeft u de mogelijkheid om zelf een ontwerp te maken via onze online ontwerptool. Daarnaast bestaat de optie om een eigen ontwerp te uploaden. Meer gedetailleerde informatie hierover kunt u vinden in onze aanleverspecificaties. Hierin wordt nauwkeurig beschreven aan welke eisen uw bestand moet voldoen om een perfect resultaat op papier te verzekeren.
 

Kijk naar uw gebruik: zelfinktende stempel of houten handstempel?

Bij het ontwerpen en maken van uw stempels heeft u de keuze tussen een zelfinktende stempel en een houten handstempel met een los inktkussen:

  1. Als de stempels bedoeld zijn voor gebruik op kantoor, zijn zelfinktende stempels doorgaans de meest gebruikte keuze.
  2. Mocht u echter op andere oppervlakken dan papier willen stempelen? Dan is een losse houten handstempel met een los inktkussentje aan te raden. Voeg zelf een stempelinkt toe, passend bij het beoogde oppervlak waarop u wilt gaan stempelen.

Kortom, er zijn genoeg redenen om zelf online stempels te ontwerpen en te laten maken bij Bedrijfsstempels!

 

Speciale stempel laten maken

Naast de gebruikelijke inktstempels bieden wij ook exclusievere stempelopties die u zelf kunt ontwerpen met behulp van onze online ontwerptool. U kunt bij ons onder andere uw eigen brandmerk stempel, lakstempel en reliëfstempel maken. Bij deze speciale stempels is het belangrijk om rekening te houden met het ontwerp. Deze kan niet té gedetailleerd zijn, dan zijn geen mooie stempelafdrukken haalbaar. Heeft u advies nodig over het ontwerp of wilt u weten wat haalbaar is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we helpen u graag verder.
 

Materiaal van de stempels die wij maken

Wanneer wij daadwerkelijk aan de slag gaan met het maken van de stempels die u in bestelling heeft gezet, wordt als eerst gekeken naar wat voor type u heeft bestelt.
 

Rubber

Als het gaat om een zelfinktende stempel, halen we het montuur van het gekozen model tevoorschijn. Kiest u voor een houten handstempel dan pakken wij het juiste formaat houten handstempel er bij. In beide gevallen wordt er vervolgens een stuk rubber onder geplaatst. Bij kunststof modellen wordt een dunner rubber gebruikt dan bij de houten handstempels die we produceren.
 

Messing/koper en kunststof

Voor brandstempels en soortgelijke producten gebruiken we een legering van messing en koper. Dit geldt ook voor lakstempels. Voor blinddrukstempels maken we gebruik van kunststofplaatjes die met behulp van lasers worden bewerkt.

 

Stempel ontwerpen en bestellen bij Bedrijfsstempels.nl

Een stempel ontwerpen, bestellen en laten maken doet u gemakkelijk en snel bij Bedrijfsstempels.nl. Wanneer de productie van de stempel gereed is wordt hij zorgvuldig en goed ingepakt en naar u toe verzonden. Wij streven naar perfecte kwaliteit en bieden een geweldige service. Begin vandaag nog met het maken van uw eigen stempel! 

Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 15:00 uur en we verzenden uw stempel(s) meestal dezelfde dag al.

\