• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Logo stempel

Logostempel bestellen

Bent u op zoek naar een stempel met een eigen logo erop? Dan bent u bij Bedrijfsstempels.nl aan het juiste adres. Wij hebben logo stempels in verschillende formaten en vormen. Zo bieden wij kleinere logo stempels aan voor bijvoorbeeld spaarkaarten. Ook hebben wij grotere logo stempels voor bijvoorbeeld op kartonnen dozen of kraftzakken. Met een stempel maak je eenvoudig een afdruk en maak je het logo snel kenbaar aan de buitenwereld. Of het nu op een tasje is, een kartonnen doos of op een spaarkaart, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

✅ Kies het juiste formaat en type stempel uit.

✅ Start met het online ontwerpen van uw stempel of upload uw bestand.

✅ Check uw digitale drukproef en bestel.

✅ Betaal online of op rekening.

✅ Bestel op werkdagen voor 15.00 uur en we verzenden dezelfde dag nog!
 

Stempels laten maken
 

Logo stempel

Stempel met logo: een veelzijdige stempel

Logo stempels zijn een essentieel hulpmiddel voor bedrijven van alle groottes en sectoren. Ze bieden talloze toepassingen, variërend van branding tot administratieve doeleinden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende toepassingen van logo stempels:
 

Merkidentiteit versterken

Een stempel met eigen logo is een krachtige manier om uw merkidentiteit te versterken. Door uw bedrijfslogo op documenten, brieven en verpakkingen te stempelen, kunt u uw merk consistent en herkenbaar maken voor klanten en partners.
 

Documentbeheer vereenvoudigen

Logo stempels zijn ook handig voor intern documentbeheer. Ze kunnen worden gebruikt om documenten te markeren, goed te keuren of te classificeren, waardoor de workflow binnen uw organisatie wordt verbeterd.
 

Aangepaste promotie

Wilt u uw bedrijf promoten tijdens evenementen of beurzen? Een logostempel kan worden gebruikt om uw logo op promotiemateriaal zoals flyers, brochures en visitekaartjes te plaatsen.

 

Hoe kiest u de juiste logo stempel?

Het kiezen van de juiste logo stempel is cruciaal om de gewenste resultaten te behalen. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen bij het maken van uw keuze:
 

1. Stempeltype

Logo stempels zijn verkrijgbaar in verschillende types, waaronder zelfinktende stempels, houten handstempels en meer. Het type stempel dat u kiest, hangt af van uw specifieke behoeften en budget.
 

2. Stempelgrootte en vorm

De vorm en grootte van de stempel is ook belangrijk. Zorg ervoor dat uw logo duidelijk en leesbaar is, zelfs bij kleinere stempelafmetingen. Wanneer u een ronde logostempel wilt, dan kunt u een rond logo uploaden op een ronde houten handstempel.

3. Inktkleur

Overweeg de inktkleur zorgvuldig. Kies een kleur die goed contrasteert met het materiaal waarop u stempelt, zodat uw logo opvalt.
 

4. Kwaliteit van het stempelkussen

Een hoogwaardig stempelkussen zorgt voor scherpe, consistente afdrukken. Investeer in een duurzaam stempelkussen voor langdurig gebruik. Zelfinktende stempels hebben een ingebouwd inktkussen. Deze gaan gemiddeld zo’n 4000 tot 7000 afdrukken mee. Leeg? Dan kunt u gewoon een nieuw reservekussen aanschaffen en deze in de stempel plaatsen.

 

Stempel met logo laten maken bij Bedrijfsstempels

Het bestellen van een logo stempel is nog nooit zo makkelijk geweest. Mede dankzij onze handige ontwerptool heeft u binnen no-time een geweldig resultaat op uw beeldscherm staan. In onze online ontwerptool heeft u ook de mogelijkheid om eenvoudig een logo te uploaden. Let er op dat u het bestand in zwart-wit aanlevert en met een minimale resolutie van 600 dpi.

De stempels worden vakkundig geproduceerd en het rubber met uw logo wordt op de stempel geplaatst. Bent u benieuwd of het logo goed tot uiting komt op een stempel? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken de mogelijkheden graag voor u.

Wij bieden de stempels tegen een scherpe prijs aan en u kunt bij ons altijd kwaliteit verwachten wanneer u een logostempel bestelt. Daarnaast heeft u de stempel(s) altijd snel in huis. Bestelt u op werkdagen voor 15:00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag.

 

Stempel bestellen met logo

Logo stempels zijn een waardevol hulpmiddel voor bedrijven om hun merkidentiteit te versterken, documentbeheer te vereenvoudigen en promotiemateriaal te creëren. Het kiezen van de juiste logo stempel is essentieel om de gewenste resultaten te behalen. Bij Bedrijfsstempels.nl begrijpen we de complexiteit van dit proces en bieden we hoogwaardige logo stempels die aan al uw behoeften voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw zakelijke doelen te bereiken.

\