• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Reliëfstempels

Wat is een reliefstempel en waarvoor gebruikt men deze?

Reliëfstempels zijn voor vele doeleinden te gebruiken.

Vroeger werden reliëfstempel gebruikt om diploma, oorkondes en brieven te voorzien van een mooie druk in het papier. Tegenwoordig worden reliëfstempels gebruikt voor veel meer dan alleen deze onderwerpen. In dit artikel gaan we de voorbeelden laten zien wat je van een reliëfstempel kan/mag verwachten en waarvoor deze gebruikt wordt.

✅ Kies het juiste formaat en type stempel uit

✅ Start met het online ontwerpen van uw stempel of upload uw bestand

✅ Check uw digitale drukproef en bestel.

✅ Betaal online of op rekening

✅ Indien u voor 15.00 uur uw bestelling online plaatst versturen wij deze dezelfde werkdag
 

Bekijk onze:

Reliëfstempels

Reliefstempels

Specificaties reliefstempels

✓ Stempel reliëf in papier
✓ Geen inkt nodig
✓ Creëer een luxe uitstraling

Ex libris reliëfstempel

Een van de vele toepassingen die een reliëfstempel kan bieden is een ex libris reliëfstempel. Ex libris is een eigendomsmerkje wat je ergens kan drukken/pregen om op deze manier te laten zien dat het voorwerp (bijvoorbeeld een boek) van jou is. D.m.v. een reliëfstempel kan je dit op een originele manier verwerken. Vaak worden ex libris reliëfstempels opgemaakt met een merkje wat van u of uw familie is. Denk aan een familiewapen. Ook staat vaak het woord ex libris bovenaan dit merkje om duidelijk te krijgen dat het hier daadwerkelijk over ex libris gaat. 


Reliëfstempel kopen

Een reliëfstempel kopen is eenvoudig te doen. Via onze webshop is dit op 2 manieren te doen.

Optie 1: U heeft een reliëfstempel eigen logo ontwerpen. Deze kunt u dan eenvoudig uploaden.

Optie 2: Indien u geen eigen reliëfstempel heeft ontworpen kunt u via onze handige ontwerp module uw reliëfstempel ontwerpen.

Indien u een van deze 2 opties gekozen heeft en het doorgelopen bent kunt u de reliëfstempel kopen door uw gegevens in te vullen. Als laatste hoeft u alleen nog maar op de bestel knop te drukken.

Reliëfstempels

Via de volgende link laten wij u een aantal reliëfstempels zien die in ons assortiment voor komen. Wat u ook regelmatig kunt tegen komen is een preegstempel, blinddruktang of droogstempel. Dit zijn allemaal verschillende benamingen voor reliëfstempel. Heeft u vragen over andere toepassingen van reliëfstempels, onze klantenservice zit voor u klaar tussen 8.00 en 22.00 uur 7 dagen per week. Uiteraard kunt u ons ook e-mailen met uw vraag.


Reliëfstempel accessoires

Het is natuurlijk heel mooi om uw reliëfstempel op het papier of licht karton te drukken om een mooi reliëf te krijgen. Wat nog mooier is zijn de reliëfstempel stickers. Deze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren namelijk rood, zilver en goud. Per rol zitten er 250 stickers op die speciaal te gebruiken zijn i.c.m. uw reliëfstempel. I.p.v. op het papier direct een reliëf te pregen, preegt u nu op de sticker. vervolgens kunt u deze plakken op een diploma, brief, oorkonde of andere onderwerpen. 

\