• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Muursjablonen

Muursjablonen maken uw bedrijf uniek

Met sjablonen op de muur geeft u de wanden van uw kantoor, winkelpand of werkplaats een unieke uitstraling. Ook de ramen van een etalage kunnen met mooie muursjablonen worden gedecoreerd. Of ontwerp unieke sjablonen voor een kinderkamer. U kunt met een goed ontwerp zelf een muurschildering maken met een sjabloon of kiezen voor een muurverf sjabloon met cijfers, letters of tekens. Een muursjabloon zelf maken c.q. ontwerpen kost u niets extra. U kunt gebruik maken van ons online ontwerptool.

 

✅ Kies het juiste formaat sjabloon uit.

✅ Start met het ontwerpen van uw sjabloon of upload uw bestand.

✅ Check uw digitale drukproef en bestel.

✅ Betaal online of op rekening.

✅ Indien u voor 15.00 uur uw bestelling online plaatst versturen wij deze dezelfde werkdag.

 

Verfsjablonen

Muursjablonen

Verfsjabloon op de muur

Met een muur sjabloon kan u voor uw bedrijfspand een heel eigen, unieke sfeer creëren. Kies voor een klein accent, of pak het groot aan door met een sjabloon voor een muurschildering over de hele breedte van een wand te gaan. Een verfsjabloon voor op de muur kan namelijk vele malen hergebruikt worden. Zo maakt u met een sjabloon een muurschildering voor alle ruimtes in het pand of voor een enkele wand of een klein gedeelte van de muur. Ontwerp zelf sjablonen voor op de muur met ons gratis online ontwerpprogramma. In enkele stappen maakt u een muur sjabloon. Kies een afmeting en formaat en upload een afbeelding of tekst. Houdt er bij het ontwerpen alstublieft rekening mee dat u minstens twee centimeter van de zijkanten vandaan blijft. Dit is, omdat anders de verf buiten de sjabloon en dus op de muur terecht kan komen.

 

Zelf een muurschildering maken met een sjabloon

Met muursjablonen heeft u een heel goed marketingtool in huis. Kies er bijvoorbeeld voor om uw bedrijfslogo met sjablonen op de muur te schilderen. Een muurschildering met sjabloon van uw bedrijfsnaam of -logo valt op bij klanten en zakenrelaties. Een muursjabloon zelf maken is heel simpel. Gebruik de online creator om uw sjablonen voor de muur zelf te ontwerpen. Bepaal eerst welke hoe groot uw muur sjabloon moet worden. Beslis vervolgens of de sjablonen voor op de muur rechthoekig of vierkant moeten zijn. Kies een template en upload de gewenste tekst of afbeelding voor uw muursjablonen. Uiteraard kunt u ook meerdere muursjablonen ontwerpen om vervolgens met de sjablonen een muur te schilderen. Na het ontwerpen kunt u eerst een proefdruk bekijken. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, stuurt u de opdracht om een sjabloon voor een muurschildering te maken, naar ons toe.

Muurschildering maken met een sjabloon

Nadat wij de bestelling voor sjablonen op de muur hebben ontvangen, gaan wij direct aan de slag met het maken van uw muurverf sjabloon. Meteen na ontvangst kunt u de sjabloon voor een muurschildering gebruiken. Gebruik de verfsjabloon op de muur zo vaak als u wilt, want de muursjablonen zijn na gebruik eenvoudig schoon te maken en opnieuw te gebruiken. Overigens zijn de muursjablonen ook te gebruiken voor privégebruik. Denk bijvoorbeeld aan verfsjablonen voor de kinderkamer. Door sjablonen op een kinderkamer te gebruiken, krijgt deze een hele unieke sfeer. Maak met de gratis online ontwerptool een creatief ontwerp voor verfsjablonen op de kinderkamer. Deze verfsjablonen voor de kinderkamer zijn trouwens veilig te gebruiken.

 

Sjablonen voor de muur duurzaam en uniek

Elke muur sjabloon binnen ons assortiment is duurzaam, dankzij het materiaal waarvan het gemaakt is en doordat alle sjablonen voor op de muur honderden malen te hergebruiken zijn. Een muurschildering sjabloon is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige kunststof van het merk Mylar. In onze uitgebreide collectie vindt u muursjablonen in allerlei soorten en afmetingen. Een muurschildering maken met een sjabloon van Mylar betekent dat u kiest voor kwaliteit en duurzaamheid. Mylar is flexibel en dun, maar enorm sterk. Het is eenvoudig te reinigen. U maakt met een Mylar sjabloon een muurschildering die jaren mee kan gaan. Wij verkopen bovendien diverse soorten inkten, verfrollers, spuitbussen en schoonmaakmiddelen om direct aan de slag te kunnen met uw muur sjabloon.

\