• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stencils kopen

Stencils kopen voor verschillende oppervlaktes

Bent u op zoek naar stencils of sjablonen om wanden, vloeren, buitenmuren, stoeptegels, houten producten of voedingsmiddelen te decoreren? Bij Bedrijfsstempels.nl vindt u een ruim assortiment aan sjablonen oftewel stencils. Ook als kunstenaar kunt u bij ons terecht voor mooie stencil art sjablonen of om airbrush stencils te kopen. Onze stencils zijn gemaakt van dunne, witte en flexibel kunststof (Mylar). Gemakkelijk schoon te maken en geschikt om veelvuldig te gebruiken.

✅ Kies het juiste formaat sjabloon uit.

✅ Start met het ontwerpen van uw sjabloon of upload uw bestand.

✅ Check uw digitale drukproef en bestel.

✅ Betaal online of op rekening.

✅ Bestel op werkdagen voor 15:00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag.

 

Bekijk onze sjablonen

Bekijk ook eens onze stempels:

Stempels maken

Stencils kopen

STENCIL MAKEN BIJ BEDRIJFSSTEMPELS

Met gemak een stencil maken? Met een stencil – ook wel sjabloon genoemd - kunt u vele kanten op. Met onze online creator kunt u snel en in enkele stappen eenvoudig een stencil maken / ontwerpen. 

Bent u klaar met uw ontwerp, dan kunt u eerst een proefdruk bekijken. Als u helemaal tevreden bent, dan bestelt u uw product eenvoudig door de opdracht bij ons te plaatsen. Plaatst u uw bestelling op werkdagen vóór 15.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog voor u gemaakt en op de post gedaan.
 

Kies uw eigen stencil of sjabloon set

Kies een stencil of sjabloon in de door u gewenste afmetingen en formaten. U kunt kant-en-klare stencils kopen met cijfers, letters of tekens. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en in twee lettertypes, Stencil en Cargo.
 

Upload uw eigen ontwerp

In het online ontwerpprogramma kunt u een eigen ontwerp uploaden. Dat kan uw bedrijfsnaam zijn, maar bijvoorbeeld ook uw bedrijfslogo of een korte slogan. Houd er wel rekening mee dat uw ontwerp ongeveer 2 centimeter van de randen vandaan ligt. Doet u dit niet, dan zal de verf of het krijt dat u gebruikt mogelijk buiten de randen terechtkomen.

U kunt bij ons dus stencils op maat maken met onze handige online ontwerptool. Komt u er niet uit, neem dan even contact met ons op. U kunt namelijk ook een stencil laten maken samen met onze ervaren stencilmakers.

 

STENCILS KOPEN VAN HOGE KWALITEIT

Onze stencils (of sjablonen) zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof, van Mylar. Bestelt u bij ons een stencil, dan krijgt u er een van een polyester dat sterk, dun en flexibel is en dat vele keren hergebruikt kan worden. Al onze sjablonen of stencils zijn daarnaast goed schoon te maken.

Eenvoudig schoon te maken

Heeft u bijvoorbeeld krijtspray gebruikt voor een van uw stencil-art sjablonen, dan maakt u deze eenvoudig weer schoon met water. Krijtspray is dus echt ideaal voor het plaatsen van een tijdelijke boodschap. Eén regenbui of wat water erover en de boodschap verdwijnt weer! 

Kortho inkten doeltreffend verwijderen? Daarvoor hebben wij het speciale Kortho schoonmaakmiddel.

 

STENCIL LATEN MAKEN VOOR VEEL TOEPASSINGEN

Omdat onze stencils duurzaam zijn, kunt u ze vele malen hergebruiken. Bovendien zijn onze sjablonen geschikt voor allerlei verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het decoreren van quiches of koffie, het sjabloneren van pallets, het airbrushen van een muur of het plaatsen van het bedrijfslogo op een glazen pui.
 

Gemakkelijk ontwerpen

En omdat zelf stencils maken met onze online ontwerptool heel eenvoudig is, heeft u heel snel een mooi ontwerp. Wilt u een heel erg groot ontwerp maken, dan kunt u natuurlijk ook meerdere stencils aan elkaar plakken. Of neem even telefonisch of via e-mail contact met ons op voor een goed advies. 

Bij Bedrijfsstempels.nl uw stencils kopen is een goede investering! U kunt ze namelijk vele malen en op allerlei manieren of voor verschillende doeleinden gebruiken. Ontzettend duurzaam dus!

\