• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Zegellak voor lakzegel stempels

Zegellak bestellen bij Bedrijfsstempels

Bestel voordelig zegellak bij Bedrijfsstempels.nl! U vindt bij ons een ruim assortiment Gutenberg laktaven. Dit is hoogwaardige lak of wax die u gebruikt om lakzegel stempels te maken. Perfect voor het verzegelen van brieven, oorkondes en geschenken. Maar ook heel erg leuk voor het simpelweg decoreren van een geboortekaartje, menukaart of uitnodiging!
 

✅ Kies de juiste kleur en hoeveelheid zegellak uit.

✅ Betaal online of op rekening.

✅ Bestel vandaag nog en we verzenden het snel naar je toe. 

 

Bekijk al onze lakstaven

Bekijk onze lakstempels

Gutenberg lakstaven

Zegellak is gewoon lak of wax die u nodig heeft om lakstempel te zetten. Bij Bedrijfsstempels.nl vindt u hoogwaardige zegellak van Gutenberg. Als een van de meest vertrouwde namen op het gebied van zegellak, brengt dit merk u lakstaven die voldoen aan de eisen van de moderne tijd en tegelijkertijd een eerbetoon brengen aan de rijke geschiedenis van de zegeltraditie.

 

Hoeveel zegels haalt u uit een lakstaaf?

Uit een Gutenberg lakstaaf van 22 gram kunt u doorgaans ongeveer 10 tot 15 zegels halen, afhankelijk van de grootte van de zegels en de dikte van de laklaag die u aanbrengt. Het is altijd handig om wat extra lakstaven bij de hand te hebben, zodat u niet zonder komt te zitten tijdens belangrijke momenten waarop u documenten wilt verzegelen.

Sommige lakstaven in ons assortiment zijn groter dan anderen. Bekijk dit altijd eerst even, zodat u zeker weet dat u genoeg zegellak in huis haalt!

 

Zegellak kopen

Voor het maken van lakstempels heeft u ook zegellak nodig. In het uitgebreide assortiment van Bedrijfsstempels vindt u zegellak van Gutenberg. De lakstaven zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder: rood, zwart goud, zilver en roze. Neem eens een kijkje in ons assortiment lakstempels. Naast zegellak vindt u bij ons ook alle andere benodigdheden voor het zetten van lakstempels.
 

Zegellak aanbrengen

Gutenberg zegellak is ontworpen om gemakkelijk te smelten en aan te brengen met behulp van een zegelstempel. Dankzij de snelle droogtijd hoeft u niet lang te wachten voordat u uw documenten veilig kunt verzegelen.

Het aanbrengen van zegellak op papier is een eenvoudig proces, dat een beetje oefening vereist om een mooie, nette afdichting te creëren.
 

Stappen om zegellak op papier aan te brengen:

  1. Houd de lakstaaf boven een vlam van een aansteker of een kaars. Zorg ervoor dat lak langzaam en gelijkmatig smelt.
  2. Laat de gesmolten lak voorzichtig op het gewenste deel van het papier vallen.
  3. Plaats vervolgens de zegelstempel met het ontwerp naar beneden op de gesmolten lak.
  4. Druk stevig (maar voorzichtig) aan en houd de stempel enkele seconden op zijn plaats om de lak af te laten koelen.
  5. Verwijder voorzichtig de stempel van de lak. Nu zou u een prachtige zegelafdruk op het papier moeten hebben.

Extra tips:

Tip 1. Oefen eerst op een stukje papier voordat u de zegel op belangrijke documenten aanbrengt, zodat u uw techniek kunt verbeteren.

Tip 2. Probeer consistent te zijn met de hoeveelheid gesmolten lak die u gebruikt voor elke zegel om een uniforme look te behouden.

 

\