• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Kantoorstempels

Kantoorstempels op maat gemaakt

Bent u opzoek naar een handige stempel voor op bijvoorbeeld het kantoor, de garage of voor hele andere doeleinden? Wij hebben een ruim aanbod.

 

✅ Kies het juiste formaat en type stempel uit

✅ Start met het online ontwerpen van uw stempel of upload uw bestand

✅ Check uw digitale drukproef en bestel.

✅ Betaal online of op rekening

✅ Indien u voor 15.00 uur uw bestelling online plaatst versturen wij deze dezelfde werkdag

Kantoorstempels

Kantoorstempel bestellen? Heel eenvoudig.

Bent u opzoek naar een handige stempel voor op kantoor, winkel, de werkplaats of voor hele andere doeleinden? Wij hebben een ruim aanbod aan, al dan niet zelf-inktende, stempels die handig zijn in gebruik, een perfecte afdruk zetten en enkele duizenden afdrukken zetten zonder het inktkussen te hoeven vervangen. Wij bieden 2 merken aan voor de kantoor stempels, dit zijn de merken COLOP en TRODAT. Beide hebben een zelf-inktende stempel reeks en dit zijn dan ook de modellen die het meest gekozen worden. Binnen deze zelf-inktende stempel reeks zit het grootste verschil in het formaat. Wij hebben voor u een grote keuze in formaten. Dit kan variëren van stempels voor spaarkaarten tot aan kantoor stempels waar uw gehele bedrijfsinformatie op kan worden geplaatst. Bent u niet helemaal zeker van het gekozen formaat? Overleg gerust met onze klantenservice om tot het perfecte eindresultaat te komen.

 

Milieubewust met stempelen met de stempels van COLOP en TRODAT

De stempels van zowel Colop als Trodat worden milieubewust geproduceerd. Colop brengt nog en extra reeks stempels uit, de zgn Green-Line. Dit zijn kantoorstempels die door COLOP op een milieubewuste manier zijn geproduceerd en gemaakt worden van gerecycled materiaal. Trodat heeft hier geen aparte lijn voor op de markt gezet maar geeft aan alle stempels milieubewuster te produceren. Op onze webshop onder het kopje zelf-inktende stempels vindt u zowel de stempels van Trodat als de green-line modellen van COLOP. De Colop Green line heeft ook een uitgebreide keuze in formaten, is niet duurder dan de standaard stempels en wordt uiteraard vakkundig geproduceerd door ons in eigen productiehal te Eindhoven. Benieuwd hoe de productie gedaan wordt? Loop gerust eens binnen.

Welke informatie moet er op een kantoorstempel staan?

Wanneer je een kantoorstempel laat maken is het handig om te weten wat er nou eigenlijk allemaal op een bedrijfsstempel moet staan. Onderstaand zie je een opsomming van de punten waarvan wij denken dat je deze altijd terug dient te zien op een kantoor stempel voor een bedrijf. 

- Het logo van het bedrijf 
- De naam van het bedrijf 
- Adresgegevens 
- Telefoonnummer 
- Emailadres 
Optioneel kunt u ook nog het KVK nummer / BTW nummer plaatsen. 

Het kan altijd voorkomen dat voor een bepaald document een ondertekening geplaatst dient te worden omdat het daarna pas aanvaard kan worden. Hiervoor kunt u ook een kantoorstempel gebruiken. Dit wordt bijvoorbeeld soms gevraagd op een werkgeversverklaring of op andere documenten. Bepaal dus van te voren welke informatie je op de stempel wilt hebben en kies op basis daarvan de perfecte stempel uit.

\