• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Klei stempel

Klei stempels bestellen

Bij Bedrijfsstempels.nl begrijpen we de waarde van personalisatie in elk project. Overweeg daarom om bij ons een klei stempel op maat te laten maken. Met onze klei stempels geeft u een unieke draai aan ambachtelijke projecten en markeert u uw stijl op kleiwerk. Of u nu een professional bent of gewoon een hobbyist, onze klei stempels openen de deur naar eindeloze creatieve mogelijkheden!

 • Bepaal het type en formaat van je stempel.
 • Ontwerp online de klei stempel in het ontwerpprogramma.
 • Beoordeel de drukproef.
 • Geef bij het plaatsen van de bestelling aan dat het om een klei stempel gaat.
 • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden.
   

Bekijk onze houten handstempels
 

Klei stempel laten maken

Bij Bedrijfsstempels.nl kunt u klei stempels laten maken. Met behulp van onze geavanceerde lasermachine graveren we diep in de rubberen stempelplaat van een houten handstempel. Dit resulteert in een diep reliëf in het rubber. De houten stempel wordt hierdoor een uitstekende keuze als kleistempel, waarmee u moeiteloos stempels in natte klei kunt drukken.

Extra leuk: een klei stempel kunt u ook gebruiken om in bijvoorbeeld koekjes of zeep te stempelen.

 

Klei stempelen

Wilt u op klei gaan stempelen? Met onze houten handstempels kan dat! Heeft u een bedrijf en wilt u uw merknaam in klei vereeuwigen? Geen probleem! Met een op maat gemaakte klei stempel met logo kunt u uw bedrijfsidentiteit op een unieke manier presenteren. Of misschien wilt u gewoon uw eigen initialen of een speciale boodschap op kleiwerk stempelen. Met op maat gemaakte stempels is dit een fluitje van een cent.

Stempel voor klei bestellen

Bij Bedrijfsstempels.nl is het bestellen van een stempel voor klei een moeiteloze ervaring. We zijn gespecialiseerd in hoogwaardige klei stempels op maat. In enkele stappen bestelt u uw eigen stempel:

 1. Gebruik ons ontwerpprogramma om een ontwerp te creëren of upload uw eigen ontwerp.
 2. Controleer na het ontwerpen de drukproef en plaats de bestelling.
 3. Vermeld bij uw bestelling in het veld 'opmerkingen' dat u een klei stempel wenst. Zo weten wij dat we de stempel wat dieper moeten graveren.

 

Stempel uw stijl op klei: ontdek de mogelijkheden

Dus, als u klaar bent om uw kleiwerk naar een nieuw niveau te tillen, aarzel dan niet om bij ons een klei stempel te laten maken en uw stempel op klei te zetten. Het is de perfecte manier om uw kunstwerken en projecten persoonlijk en onvergetelijk te maken!

\