• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Klei stempel

Klei stempels kopen

Bij Bedrijfsstempels.nl begrijpen we de waarde van personalisatie in elk project. Overweeg daarom om bij ons een klei stempel op maat te laten maken. Met onze stempels voor klei geeft u een unieke draai aan ambachtelijke projecten en markeert u uw stijl op kleiwerk. Of u nu een professional bent of gewoon een hobbyist, onze klei stempels openen de deur naar eindeloze creatieve mogelijkheden!

 • Bepaal het type en formaat van je houten stempel.
 • Ontwerp online de klei stempel in het ontwerpprogramma.
 • Beoordeel de drukproef.
 • Geef bij het plaatsen van de bestelling aan dat het om een stempel voor klei gaat.
 • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden.
   

Bekijk onze houten handstempels
 

Klei stempel laten maken

Bij Bedrijfsstempels.nl kunt u klei stempels laten maken. Met behulp van onze geavanceerde lasermachine graveren we diep in de rubberen stempelplaat van een houten handstempel. Dit resulteert in een diep reliëf in het rubber. De houten stempel wordt hierdoor een uitstekende keuze als kleistempel, waarmee u moeiteloos stempels in natte klei kunt drukken.

Extra leuk: een klei stempel kunt u ook gebruiken om in bijvoorbeeld koekjes of zeep te stempelen.

 

Klei stempelen

Wilt u uw creativiteit uiten door te stempelen op klei? Ontdek hoe onze houten handstempels u hierbij kunnen helpen! Of u nu een bedrijfseigenaar bent die zijn merk wilt vereeuwigen in klei, of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om uw eigen initialen of speciale boodschap op kleiwerk te zetten, onze op maat gemaakte klei stempels bieden de perfecte oplossing.
 

Unieke creatieve mogelijkheden

Stel u voor dat u een kunstwerk creëert van klei en daar eigen initialen of een logo in stempelt met een op maat gemaakte stempel. Het voegt niet alleen een persoonlijk tintje toe, maar het maakt ook uw werk herkenbaar en authentiek.

Stempel voor klei bestellen

Bij Bedrijfsstempels.nl is het bestellen van een stempel voor klei een moeiteloze ervaring. We zijn gespecialiseerd in hoogwaardige klei stempels op maat. In enkele stappen bestelt u uw eigen stempel:

 1. Gebruik ons ontwerpprogramma om een ontwerp te creëren of upload uw eigen ontwerp.
 2. Controleer na het ontwerpen de drukproef en plaats de bestelling.
 3. Vermeld bij uw bestelling in het veld 'opmerkingen' dat u een klei stempel wenst. Zo weten wij dat we de stempel wat dieper moeten graveren.

 

Klei stempel bestellen bij Bedrijfsstempels.nl

Dus, als u klaar bent om uw kleiwerk naar een nieuw niveau te tillen, aarzel dan niet om bij ons een klei stempel te laten maken en uw stempel op klei te zetten. Het is de perfecte manier om uw kunstwerken en projecten persoonlijk en onvergetelijk te maken!

\