• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Koekjesstempels

Koekjesstempels zijn helemaal hot!

Koekjesstempels: wat zijn dit? Alles over de voordelen & mogelijkheden van koekstempels!

Zoek je een gaaf cadeau of presentje? Koekjesstempels zijn helemaal hot!

Ben je op zoek naar een originele activiteit om met je kinderen te doen? Of wil je een keer verrassend uit de hoek komen met een presentje dat echt uniek is? Dan is het kopen van een set zelfgemaakte koekjesstempels een verstandig idee. Maar wat is een koekjesstempels zelfgemaakt eigenlijk? Wat zijn de voordelen van een gepersonaliseerde koekjesstempels? En welke mogelijkheden zijn er qua ontwerp, vormgeving en dergelijke als je jouw eigen koekjesstempels wilt laten maken?

Koekjesstempels

Wat is een koekjesstempel precies?

Een koekjesstempel is een tweedelige stempel, die een bepaalde vorm heeft en waarin koekjesdeeg gestopt kan worden. De twee delen worden op elkaar bevestigd, waarna een bepaalde vorm koekjes gemaakt kan worden. Hierbij is vel mogelijk, zoals een koekjesstempel met de naam van je kind, een gepersonaliseerde koekjesstempel met een leuke tekst of bepaalde vormpjes en patronen.

 

De voordelen van een koekjesstempel

Een stempel om koekjes mee te maken, is vooral de originele koekjes die je op deze manier kunt maken. Een leuk idee is bijvoorbeeld om, als je dochter of zoon jarig is, zelf koekjes met haar of zijn naam te maken en dei op school te laten uitdelen. En dat hoeft natuurlijk niet alleen op school. Zelfgemaakte koekjesstempels kun je ook gebruiken op een kinderfeestje, waarbij de kinderen een eigen koekjesstempel die zelfgemaakt is kunnen gebruiken en koekjes met hun eigen naam kunnen maken. Daarna kan de koekjesstempel als cadeautje mee naar huis genomen worden en hebben de kinderen een leuk aandenken aan het gezellige kinderfeestje bij jullie thuis. Een tweede pluspunt van een koekjesstempel met naam of tekst, is dat dit via onze webshop voordelig en snel te ontwerpen en maken is.

 

koekjesstempel


 

De stempel kan volledig gepersonaliseerd worden en volgens jouw wensen gemaakt worden. Prettig is dat dit alles, dat is een derde plus van het gebruik van koekstempels, dat de stempels voordelig zijn. Zoek je dus en leuk cadeautje of een handige accessoire voor speciale momenten, dan maak je een slimme keuze als je voor onze koekstempeltjes kiest. Ten slotte is nog een voordeel van eigen koekstempels ontwerpen, dat dit razendsnel geregeld kan worden via onze website. Heb je de koekjes overmorgen al nodig? Dan bestel je vandaag en krijg je jouw stempels tijdig thuisbezorgd. Zo simpel werkt het!

 

Mogelijkheden qua stempels voor koekjes

Zoals je in het aanbod in onze webshop kunt zien, bieden wij diverse formaten en modellen gepersonaliseerde koekjesstempels aan. Er is keuze genoeg en er zit altijd wel een koekstempel tussen die perfect aansluit op jouw wensen. Voer via onze online tool zelf in wat je als tekst, naam of boodschap in de stempel terug wilt zien, en wij regelen het voor je. Zelfgemaakte koekjesstempels laten ontwerpen, maken en bezorgen was nog nooit zo gemakkelijk als via de Stempelfabriek!

 

Bestel nu jouw stempels voordelig via onze webshop

Waar wacht je nog op? Organiseer nu een originele tractatie of bereid een spannend en gaaf kinderfeestje voor door een of meer koekstempels te bestellen via onze webwinkel. Of verras jouw kind of een van hun vriendjes met een prachtige koekstempel. Een super origineel cadeau in elk geval, waar je zeker dankbare blikken en woorden voor terugkrijgt als je onze koekstempels aan iemand cadeau doet. Heb je vragen, bel dan gerust onze ervaren klantenservice. Zij helpen je graag verder!

\