• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stempels Leiden

Stempels laten maken in Leiden

Heeft u uw bedrijf in Leiden, bestel dan hier uw stempel of kom binnen en ontvang deze binnen 24 uur. U kunt snel en gemakkelijk uw stempelafdruk vormgeven in onze creator en voordat u de bestelling akkoord geeft eerst nog een drukproef printen. 

Stempels worden geheel voor u gemaakt direct bij de Stempelfabriek. Netjes afgewerkt op maat met tekst en/of logo. We hebben ook een diverse aanbod aan stempels in ons assortiment. Zo ook brandstempels, handstempels, kantoorstempels, numeroteurs, logo stempels, reiner stempels, zelf-inktende stempels, lakzegelstempels enz. Bekijk alle mogelijkheden op onze homepage en wie weet heeft u binnen de kortste keren een nieuwe ontwerp afgedrukt binnen uw bedrijf. De levertijd van uw stempels in Leiden is slechts 1 à 2 werkdagen.

  • Zoek de juiste stempel uit ons aanbod
  • Ontwerp zelf uw stempel of upload een ontwerp
  • Bestel direct en beoordeel de drukproef
  • Bestel voor 15.00 uur, zelfde dag op de post in Leiden

Ga naar de homepage voor alle stempels

Alle stempels

Stempels in Leiden bestellen bij www.bedrijfsstempels.nl

Stempels kopen voor bedrijven, horeca, verenigingen en instellingen in Leiden

In slechts enkele minuten tijd kunt u zelf u stempel ontwerpen vanuit uw bedrijf in Leiden. Een stempel met uw logo  en/of tekst is zeker mogelijk. Om een ontwerp te maken kunt u gebruik maken van onze handige ontwerpmodule. Kies hiervoor eerst een stempel of begin direct met ontwerpen van een stempel. Zowel de merken Colop als Trodat hebben wij in ons assortiment.  

Wij bieden meer Colop stempels aan omdat deze een groter assortiment hebben en dit ons hoofdmerk is. Deze kwaliteitsstempels zijn ideaal voor gebruik op kantoor, werkplaats of onderweg. Wij maken zowel stempels met logo en/of tekst maar ook boekhoudstempels, brandstempels en reliefstempels. Bestelling die bij ons voor 15.00 uur binnen zijn uit Leiden op werkdagen gaan dezelfde dag nog op de post bij ons. Wij verkopen veel verschillende stempels voor bedrijven en organisaties in Leiden.

\