• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stempels IJmuiden

Stempels bestellen online in IJmuiden

Met onze online creator kunt u zelf uw stempelafdruk ontwerpen en een drukproef printen. Een bestand uploaden kan ook. Zoek eerst uw stempel links in het menu of begin direct met het maken van een ontwerp. 

Alle stempels worden voor u gemaakt direct bij ons in de Stempelfabriek. De stempels worden netjes afgewerkt met uw ontwerp op maat met tekst en/of logo. Hierbij moet u denken aan drukstempels, brandstempels, wax stempels, numeroteurs, handstempels, zelf-inktende stempels enz. Bekijkt u ook onze homepage om alle stempel mogelijkheden te bekijken. De levertijd van uw stempels in IJmuiden is slechts 1 à 2 werkdagen.

  • Zoek de juiste stempel uit ons aanbod
  • Ontwerp zelf uw stempel of upload een ontwerp
  • Bestel direct en beoordeel de drukproef
  • Bestel voor 15.00 uur, zelfde dag op de post in IJmuiden

Ga naar de homepage voor alle stempels

Alle stempels

Stempels in IJmuiden bestellen bij www.bedrijfsstempels.nl

Stempels laten maken in IJmuiden voor ondernemingen, horeca en verenigingen

In slechts enkele minuten tijd kunt u zelf u stempel ontwerpen vanuit uw bedrijf in IJmuiden. Een stempel met uw logo  en/of tekst is zeker mogelijk. Om een ontwerp te maken kunt u gebruik maken van onze handige ontwerpmodule. Kies hiervoor eerst een stempel of begin direct met ontwerpen van een stempel. 

Zowel de merken Colop als Trodat hebben wij in ons assortiment. Wij bieden meer Colop stempels aan omdat deze een groter assortiment hebben en dit ons hoofdmerk is. Deze kwaliteitsstempels zijn ideaal voor gebruik op kantoor, werkplaats of onderweg. Wij maken zowel stempels met logo en/of tekst maar ook boekhoudstempels, brandstempels en reliefstempels. Order uw stempel voor 15.00 uur op werkdagen en we versturen deze nog dezelfde dag.

\