• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stempels Hoofddorp

Stempels bestellen in Hoofddorp

Via onze handige creator kunt u zelf een ontwerp maken. U kunt uiteraard ook een eigen ontwerp uploaden. Klik in het linker-menu en maak een keuze uit ons grote aanbod stempels of start direct met het ontwerpen bovenin de balk.

Bedrijfsstempels.nl maakt stempels voor het MKB in Amsterdam. Zelf kunt u uw stempels direct bij ons bestellen en ze worden gelijk gemaakt bij ons in de Stempelfabriek. Netjes afgewerkt op maat met tekst en/of logo. Kijk eens even op de homepage wat voor stempel bij uw ontwerp past. Bijvoorbeeld: handstempels, drukstempels, brandstempels, lakzegelstempels, zelf-inktende stempels enz. Levertijd van uw stempels in Hoofddorp is slechts 1 à 2 werkdagen.

  • Zoek de juiste stempel uit ons aanbod
  • Ontwerp zelf uw stempel of upload een ontwerp
  • Bestel direct en beoordeel de drukproef
  • Bestel voor 15.00 uur, zelfde dag op de post in Hoofddorp

Ga naar de homepage voor alle stempels

Alle stempels

Stempels in Hoofddorp bestellen bij www.berijfsstempels.nl

Stempels kopen in Hoofddorp voor bedrijven en instellingen

Bent u al een tijdje op zoek naar een stempel maar komt u er niet aan toe of vindt u het lastig deze te bestellen? Binnen enkele minuten kunt u op onze website zelf een ontwerp maken en bestellen. Besteld u voor 15.00 uur dan gaat de stempel dezelfde dag nog op de post naar Hoofddorp. Maakt een keuze tussen 2 grote merken in de wereld. 

Colop en Trodat. Colop heeft een uitgebreider assortiment dan Trodat. Beiden merken zijn kwalitatief erg goed. Niet alleen de Colop stempels maar ook de Trodat stempels zijn van een uitstekende kwaliteit. Onze stempels zijn de oplossingen voor bedrijven die niet meer willen schrijven met een pen maar een handige stempel willen gaan gebruiken. Wij voorzien de stempels voor u met een stempelplaatje met eigen opdruk.

\