• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stempels Helmond

Bedrijfsstempels.nl maakt stempels voor het MKB in Helmond

Heeft u uw bedrijf in Helmond, bestel dan hier uw stempel en ontvang deze binnen 24 uur. Kies één van de stempels uit het linker-menu of klik op “ontwerp je stempel(s)” in de balk hierboven. 

Alle stempels worden voor u gemaakt direct bij ons in de Stempelfabriek. De stempels worden netjes afgewerkt met uw ontwerp op maat met tekst en/of logo. Hierbij moet u denken aan drukstempels, brandstempels, wax stempels, numeroteurs, handstempels, zelf-inktende stempels enz. Na het ontwerpen van uw stempelafdruk kunt een drukproef uitprinten. Levertijd van uw stempels in Helmond is slechts 1 à 2 werkdagen.

  • Zoek de juiste stempel uit ons aanbod
  • Ontwerp zelf uw stempel of upload een ontwerp
  • Bestel direct en beoordeel de drukproef
  • Bestel voor 15.00 uur, zelfde dag op de post in Helmond

Ga naar de homepage voor alle stempels

Alle stempels

Stempels in Helmond bestellen bij www.bedrijfsstempels.nl

Stempels laten maken in Helmond direct bij de stempelmaker. Groot assortiment aan stempels

In slechts enkele minuten tijd kunt u zelf u stempel ontwerpen vanuit uw bedrijf in Helmond. Een stempel met uw logo  en/of tekst is zeker mogelijk. Om een ontwerp te maken kunt u gebruik maken van onze handige ontwerpmodule. Kies hiervoor eerst een stempel of begin direct met ontwerpen van een stempel. 

Zowel het merk Colop als Trodat komen uit Oostenrijk en zijn een erg goed en solide merk. Colop is ons hoofdmerk.Niet alleen de Colop stempels maar ook de Trodat stempels zijn van een uitstekende kwaliteit. Bij bedrijfsstempels.nl is de levertijd slechts 1 werkdag indien de bestelling voor 15.00 uur bij ons binnen is. Wij versturen het dan nog dezelfde dag naar uw bedrijf in Helmond.

\