• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stempels Delft

Stempels maken online in Delft

Heeft u uw bedrijf, horeca, onderneming in Delft, bestel dan hier uw stempel en ontvang deze binnen 24 uur. U kunt bovenin beginnen met het ontwerpen van uw stempel. Wanneer u uw ontwerp gemaakt heeft krijgt u een keuze uit verschillende stempels die bij uw ontwerp passen. 

Alle stempels worden voor u gemaakt direct bij ons in de Stempelfabriek. De stempels worden netjes afgewerkt met uw ontwerp op maat met tekst en/of logo. Hierbij moet u denken aan drukstempels, brandstempels, wax stempels, numeroteurs, handstempels, zelf-inktende stempels enz. Na het ontwerpen van uw stempelafdruk kunt een drukproef uitprinten. De levertijd van uw stempels in Delft is slechts 1 à 2 werkdagen.

  • Zoek de juiste stempel uit ons aanbod
  • Ontwerp zelf uw stempel of upload een ontwerp
  • Bestel direct en beoordeel de drukproef
  • Bestel voor 15.00 uur, zelfde dag op de post in Delft

Ga naar de homepage voor alle stempels

Alle stempels

Stempels in Delft bestellen bij www.bedrijfsstempels.nl

Stempels kopen voor bedrijven, horeca, verenigingen in Delft

Stempels bestellen in Delft en binnen 1 à 2 werkdagen in huis. Bestel hier uw stempels rechtstreeks bij de stempelfabriek in Delft. 10% iDeal korting. U bent slechts enkele minuten bezig een ontwerp te maken via onze handige ontwerpmodule. Vervolgens kunt u de ontworpen stempel bestellen vanuit Delft. Maak eerst een keuze welk merk stempel u wilt. Colop stempels zijn de beste kwaliteit stempels. Van het merk Trodat hebben wij ook alles in ons assortiment om een goede keuze te maken. 

Onze stempels zijn de oplossingen voor bedrijven die niet meer willen schrijven met een pen maar een handige stempel willen gaan gebruiken. Wij voorzien de stempels voor u met een stempelplaatje met eigen opdruk. Bestelling die bij ons voor 15.00 uur binnen zijn uit Delft op werkdagen gaan dezelfde dag nog op de post bij ons. Wij verkopen veel verschillende stempels voor bedrijven en organisaties in Delft.

\