• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stempels Amsterdam

Stempels laten maken in Amsterdam

Heeft u uw bedrijf in Amsterdam, bestel dan hier uw bedrijfsstempel voor 15.00 uur en ontvang deze binnen 24 uur. U kunt snel en gemakkelijk uw stempelafdruk vormgeven in onze creator en voordat u de bestelling akkoord geeft eerst nog een drukproef printen. 

Stempels worden voor u gemaakt direct bij de Stempelfabriek, geheel op maat en met tekst en/of logo. We bieden een groot aanbod stempels aan voor bedrijven en ondernemingen. O.a. drukstempels, numeroteurs, handstempels, zelf-inktende stempels, preegstempels enz. Levertijd van uw stempels in Amsterdam 1 à 2 werkdagen

  • Zoek de juiste stempel uit ons aanbod
  • Ontwerp zelf uw stempel of upload een ontwerp
  • Bestel direct en beoordeel de drukproef
  • Bestel voor 15.00 uur, zelfde dag op de post in Amsterdam

Ga naar de homepage voor alle stempels

Alle stempels

Stempels in Amsterdam bestellen bij www.bedrijfsstempels.nl

Stempels kopen voor bedrijven, horeca, verenigingen en instellingen in Amsterdam

In slechts enkele minuten tijd kunt u zelf u stempel ontwerpen vanuit uw bedrijf in Amsterdam. Een stempel met uw logo en/of tekst is zeker mogelijk. Om een ontwerp te maken kunt u gebruik maken van onze handige ontwerpmodule. Kies hiervoor eerst een stempel of begin direct met ontwerpen van een stempel. Zowel de merken Colop als Trodat hebben wij in ons assortiment. 

Wij bieden meer Colop stempels aan omdat deze een groter assortiment hebben en dit ons hoofdmerk is. Deze kwaliteitsstempels zijn ideaal voor gebruik op kantoor, werkplaats of onderweg. Wij maken zowel stempels met logo en/of tekst maar ook boekhoudstempels, brandstempels en reliefstempels. Bestelling die bij ons voor 15.00 uur binnen zijn uit Amsterdam op werkdagen gaan dezelfde dag nog op de post bij ons. Wij verkopen veel verschillende stempels voor bedrijven en organisaties in Amsterdam. 

\