• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stempels Alkmaar

Stempels bestellen in Alkmaar

Bent u gevestigd in Alkmaar en heeft u stempels nodig? In onze creator kunt u een PDF, JPG, AI of andere bestanden uploaden. Wanneer het ontwerp klaar is kunt u ook een drukproef inzien en printen.

Wij maken uw stempels direct bij ons in de Stempelfabriek op maat met een foto en/of logo. We hebben ook een diverse aanbod aan stempels in ons assortiment. Zo ook brandstempels, handstempels, kantoorstempels, numeroteurs, logo stempels, reiner stempels, zelf-inktende stempels, lakzegelstempels enz.   Levertijd van uw stempels in Alkmaar is slechts 1 à 2 werkdagen

  • Zoek de juiste stempel uit ons aanbod
  • Ontwerp zelf uw stempel of upload een ontwerp
  • Bestel direct en beoordeel de drukproef
  • Bestel voor 15.00 uur, zelfde dag op de post in Alkmaar

Ga naar de homepage voor alle stempels

Alle stempels

Stempels in Alkmaar bestellen bij bedrijfsstempels.nl

Stempels kopen in Alkmaar voor bedrijven en ondernemingen

Bent u op zoek naar een stempel voor uw bedrijf? Bedrijfsstempels.nl bied 2 merken aan namelijk Colop en Trodat. Colop is ons thuismerk. Ook kunnen wij u Houten handstempels aanbieden. In slechts enkele minuten tijd kunt u zelf u stempel ontwerpen vanuit uw bedrijf in Alkmaar. Een stempel met uw logo  en/of tekst is zeker mogelijk. Om een ontwerp te maken kunt u gebruik maken van onze handige ontwerpmodule. Kies hiervoor eerst een stempel of begin direct met ontwerpen van een stempel. 

Niet alleen Colop is een erg goed en solide merk maar Trodat (ook uit Oostenrijk) is een van de beste merken in de stempel wereld. Deze kwaliteitsstempels zijn ideaal voor gebruik op kantoor, werkplaats of onderweg. Wij maken zowel stempels met logo en/of tekst maar ook boekhoudstempels, brandstempels en reliefstempels. Bij bedrijfsstempels.nl is de levertijd slechts 1 werkdag indien de bestelling voor 15.00 uur bij ons binnen is. Wij versturen het dan nog dezelfde dag naar uw bedrijf in Alkmaar.

\