• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

EOS stempels

Colop EOS

Goed voor 20.000 afdrukken

Zoals je bij de merken Colop en Trodat vele soorten en formaten stempels hebt is dit natuurlijk ook het geval bij de EOS Line. Deze nieuwe soort van stempel heeft vele voordelen t.o.v. een normale zelf-inktende stempel of handstempel. 

De EOS stempel heeft de scherpste afdrukken van alle stempels. Deze EOS stempel gaat 20.000 afdrukken mee, zonder bij te vullen en is zeer geschikt voor o.a. kantoordoeleinden. Deze stempels zijn gemaakt van 50% gerecycled plastic. De inkt van deze EOS stempel, droogt net wat sneller op papier dan de andere zelf-inktende stempels, waardoor deze ook op folders vaak gebruikt kan worden. Het grootste formaat heeft een afdruk van 121 x 89 mm. Wilt u toch een grotere stempel, dan zal u een handstempel moeten gaan gebruiken in combinatie met een stempelkussen.

 

✅ Kies het juiste formaat en type EOS stempel uit

✅ Start met het online ontwerpen van uw EOS stempel of upload uw bestand

✅ Check uw digitale drukproef en bestel.

✅ Betaal online of op rekening

✅ Indien u voor 15.00 uur uw bestelling online plaatst versturen wij deze dezelfde werkdag

EOS stempels

EOS stempel

Zelfinktende stempels Colop eos

Zoals je bij de merken Colop en Trodat vele formaten stempels hebt is dit natuurlijk ook het geval bij de EOS Line. Deze nieuwe soort van stempel heeft veel voordelen t.o.v. een normale zelf-inktende stempel of handstempel. Het enige nadeel is dat deze in aanschaf duurder is, maar op termijn dit terug wordt verdient omdat de inkt 5x zolang mee zal gaan als bij een normale stempel. U kunt een keuze maken uit rechthoekige, vierkante of ronde EOS stempels.

Bij de normale stempels heb je ook de keuze uit cijferbandstempels of datumstempels. Bij de EOS heb je maar keuze uit 1 datumstempel. Dit omdat de datum meestal al verlopen is voordat de inkt op is waardoor het in verhouding te duur gaat worden t.o.v. een normale zelf-inktende stempel.

\