EOS Stempels

Zoals je bij de merken Colop en Trodat vele soorten en formaten stempels hebt is dit natuurlijk ook het geval bij de EOS Line. Deze nieuwe soort van stempel heeft vele voordelen t.o.v. een normale zelf-inktende stempel of handstempel. 

Colop EOS

Goed voor 20.000 afdrukken

De EOS stempel heeft de scherpste afdrukken van alle stempels. Deze EOS stempel gaat 20.000 afdrukken mee, zonder bij te vullen en is zeer geschikt voor o.a. kantoordoeleinden. Deze stempels zijn gemaakt van 50% gerecycled plastic. De inkt van deze EOS stempel, droogt net wat sneller op papier dan de andere zelf-inktende stempels, waardoor deze ook op folders vaak gebruikt kan worden. Het grootste formaat heeft een afdruk van 121 x 89 mm. Wilt u toch een grotere stempel, dan zal u een handstempel moeten gaan gebruiken in combinatie met een stempelkussen.

De best verkochte EOS stempels
 1. Colop EOS 50
  EOS 50

  Afdrukformaat: 70 x 30mm

  € 53,96 excl. B.T.W. € 65,29 incl. B.T.W.
 2. Colop EOS 30 stempel
  EOS 30

  Afdrukformaat: 51 x 18mm

  € 18,87 € 37,52 excl. B.T.W. € 45,40 incl. B.T.W.
 3. EOS 120 voorbeinkte stempel
  EOS 120

  Afdrukformaat: 95 x 70mm

  € 98,00 excl. B.T.W. € 118,58 incl. B.T.W.
 4. Colop EOS 110 stempel
  EOS 110

  Afdrukformaat: 100 x 47mm

  € 80,00 excl. B.T.W. € 96,80 incl. B.T.W.

EOS stempel

Zelfinktende stempels Colop eos

Zoals je bij de merken Colop en Trodat vele formaten stempels hebt is dit natuurlijk ook het geval bij de EOS Line. Deze nieuwe soort van stempel heeft veel voordelen t.o.v. een normale zelf-inktende stempel of handstempel. Het enige nadeel is dat deze in aanschaf duurder is, maar op termijn dit terug wordt verdient omdat de inkt 5x zolang mee zal gaan als bij een normale stempel. U kunt een keuze maken uit rechthoekige, vierkante of ronde EOS stempels.

Bij de normale stempels heb je ook de keuze uit cijferbandstempels of datumstempels. Bij de EOS heb je maar keuze uit 1 datumstempel. Dit omdat de datum meestal al verlopen is voordat de inkt op is waardoor het in verhouding te duur gaat worden t.o.v. een normale zelf-inktende stempel.

Tags:
Kantoorstempels
Kantoorstempels

Bent u opzoek naar een handige stempel voor op bijvoorbeeld het kantoor, de garage of voor hele andere doeleinden? Wij hebben een ruim aanbod.

Zelf stempels maken
Zelf stempels maken

Bij ons heeft u de mogelijkheid om zelf online uw eigen stempel vorm te geven. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse formaten stempels.