• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop printer 20 Green Line

Colop Printer 20 GL

Colop Printer 20 Green Line. Milieuvriendelijke stempel t/m 4 regels.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

21,03 Excl. btw
25,45 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer 20 Green Line: Duurzaamheid en Efficiëntie

De Colop Printer 20GL is een zelf-inktende (milieuvriendelijke) stempel met een handig afdrukformaat. Deze stempel is zeer geschikt voor bedrijven die duurzaam moeten inkopen.

 

Printer 20 Green Line, een milieubewuste zelf-inktende stempel

De Colop Printer 20 Green Line is dé keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en milieubewuste zelf-inktende stempel. Met zijn duurzame eigenschappen en efficiënte functionaliteit biedt deze stempel een ideale oplossing voor zowel bedrijven als individuen. Ontdek hieronder waarom de Colop Printer 20 Green Line de perfecte keuze is.

Met zijn compacte formaat biedt de Colop Printer 20 Green Line een afdrukformaat dat geschikt is voor verschillende toepassingen. Of je nu bedrijfslogo's, adresgegevens of andere belangrijke informatie wilt afdrukken, deze stempel zorgt altijd voor een professionele uitstraling met heldere en scherpe afdrukken.

Wat deze stempel nog aantrekkelijker maakt, is de beschikbaarheid van verschillende kleuren inktkussens. Of je nu de voorkeur geeft aan klassiek zwart, opvallend blauw, krachtig rood, natuurlijk groen of onderscheidend paars, er is altijd een inktkussen dat past bij jouw specifieke behoeften. Bovendien is de inkt op waterbasis, waardoor je niet alleen levendige afdrukken krijgt, maar ook bijdraagt aan een milieuvriendelijke keuze.

Een van de handige eigenschappen van de Colop Printer 20 Green Line is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als de tekst verandert of niet meer correct is, hoef je niet de hele stempel weg te gooien. Je kunt eenvoudigweg het tekstplaatje vervangen en doorgaan met stempelen. Dit bespaart tijd, geld en bevordert duurzaamheid.

 

Colop 20 Green Line, zeer efficiënt in termen van inktverbruik

Bovendien is de Colop Printer 20 Green Line zeer efficiënt in termen van inktverbruik. Het inktkussentje in de stempel gaat maar liefst 4000 tot 7000 afdrukken mee, afhankelijk van het gebruik. Dit betekent dat je langdurig gebruik kunt maken van deze stempel zonder voortdurend inktkussens te hoeven vervangen. Het is een kosteneffectieve oplossing die bijdraagt aan duurzaamheid.

Alle Colop Printers, inclusief de Colop Printer 20 Green Line, zijn CO2-neutraal. Dit betekent dat de productie van deze stempels geen extra CO2-uitstoot veroorzaakt. Wat de Green Line echter uniek maakt, is het gebruik van gerecyclede materialen. Ongeveer 80% van de Green Line-stempels wordt vervaardigd uit gerecycled materiaal en de overige CO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Door te kiezen voor de Colop Printer 20 Green Line maak je een bewuste en milieuvriendelijke keuze.

Kortom, de Colop Printer 20 Green Line biedt duurzaamheid, efficiëntie en veelzijdigheid in één zelf-inktende stempel. Met zijn compacte ontwerp, verschillende kleuren inktkussens, mogelijkheid tot het vervangen van tekstplaatjes en CO2-neutrale productie, is deze stempel de ideale keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en het milieu.

Probeer vandaag nog de Colop Printer 20 Green Line en ervaar zelf de voordelen van deze duurzame stempeloplossing! 

 

Tekstplaatje Colop Printer 20

Inktkussentje Colop Printer 20

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 30 Green Line – afdrukformaat 26x10mm

Colop Printer 40 Green Line – afdrukformaat 38x14mm

Colop Printer 50 Green Line – afdrukformaat 47x18mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\