• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 30 Green Line

Colop Printer 30 Green Line

Colop Printer 30 Green Line. Milieuvriendelijke stempel t/m 5 regels tekst/logo.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Duurzame Keuze: Colop Printer 30 Green Line

De Colop Printer 30 GL is een zelf-inktende (milieuvriendelijke) stempel met een handig afdrukformaat. Deze stempel is zeer geschikt voor bedrijven die duurzaam moeten inkopen.

 

Colop 30 Green Line, een milieuvriendelijke keuze

Maak kennis met de Colop Printer 30 Green Line: een zelfinktende stempel die niet alleen aan al je stempelbehoeften voldoet, maar ook een bewuste en milieuvriendelijke keuze is. Met innovatieve kenmerken en een focus op duurzaamheid biedt deze stempel de perfecte balans tussen functionaliteit en ecologisch bewustzijn.

De Colop Printer 30 Green Line heeft een veelzijdig afdrukformaat dat ideaal is voor verschillende toepassingen. Er is voldoende ruimte om belangrijke informatie, logo's of persoonlijke boodschappen duidelijk weer te geven. Of je nu documenten wilt markeren, je bedrijf wilt promoten of gepersonaliseerde creaties wilt maken, deze stempel biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Wat deze stempel extra bijzonder maakt, zijn de kleurrijke inktkussens die beschikbaar zijn. Deze speciaal ontworpen inktkussens zorgen voor scherpe en levendige afdrukken die gegarandeerd de aandacht trekken. Bovendien is de inkt op waterbasis, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook vrij van schadelijke chemicaliën. Met het duurzame inktkussen kun je maar liefst 4000 tot 7000 afdrukken maken voordat het vervangen moet worden. Zo kun je langdurig stempelen zonder je zorgen te maken over frequente vervangingen.

 

Printer 30 Green Line tekstplaatje verwissenbaar

Een handige functie van de Colop Printer 30 Green Line is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als de tekst niet meer actueel is of als je wijzigingen wilt aanbrengen, hoef je alleen het tekstplaatje te vervangen in plaats van een volledig nieuwe stempel aan te schaffen. Dit bespaart niet alleen kosten, maar zorgt er ook voor dat je altijd up-to-date afdrukken kunt maken zonder gedoe.

Wat deze stempel echt onderscheidt, is zijn toewijding aan duurzaamheid. Alle Colop-printers zijn CO2-neutraal, maar de Green Line gaat een stap verder. Deze specifieke stempel is vervaardigd uit ongeveer 80% gerecycled materiaal, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd. Bovendien worden de resterende emissies gecompenseerd, waardoor de totale CO2-voetafdruk van de stempel wordt geminimaliseerd. Met de Colop Printer 30 Green Line maak je niet alleen een verstandige keuze voor je stempelbehoeften, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst.

Kies vandaag nog voor de duurzame functionaliteit van de Colop Printer 30 Green Line en ontdek de voordelen van deze milieuvriendelijke stempel. Met zijn veelzijdigheid, hoogwaardige inktkussens en de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen, is deze stempel een betrouwbare partner voor al je stempelbehoeften. Maak een positieve impact op het milieu zonder concessies te doen aan kwaliteit en prestaties. Ga voor de Colop Printer 30 Green Line en stempel met een goed gevoel.

 

Tekstplaatje Colop Printer 30

Inktkussentje Colop Printer 30

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 20 Green Line – 38x14mm

Colop Printer 40 Green Line – 38x14mm

Colop Printer 50 Green Line – 47x18mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\