• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Printy 4912

Trodat Printy 4912

Zelfinktende stempel (Top-merk) t/m 5 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

24,72 Excl. btw
29,91 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Trodat Printy 4912: De ideale zelf-inktende stempel

Trodat Printy 4912 is een zelf-inktende stempel met een afdrukformaat van 47 x 18 mm. Deze Trodat stempel heeft een ingebouwd stempelkussen wat enkele duizenden stempelafdrukken mee zal gaan. Wanneer deze leeg is zal het inktkussen moeten vervangen worden. Deze zijn te bestellen via onze website. De stempelinkt die in deze Trodat stempel zit is op waterbasis en dus erg geschikt voor op normaal papier (niet glad). Indien de tekst gewijzigd dient te worden is het altijd mogelijk een nieuw stempelplaatje te bestellen. Vervang ook altijd het reservekussen omdat de oude tekst in het inktkussentje gesleten is waardoor deze niet meer juist gebruikt kan worden. Via onze handige opmaak module kunt u nu uw eigen stempel opmaken.

 

Trodat 4912 voor kantoor en in de winkel

Als je op zoek bent naar een stempel die efficiëntie en gemak combineert, dan is de Trodat Printy 4912 de perfecte keuze. Deze compacte zelf-inktende stempel is ontworpen om aan al je stempelbehoeften te voldoen en biedt een scala aan handige functies. Laten we de opmerkelijke kenmerken van de Trodat Printy 4912 eens nader bekijken.

Met een afdrukformaat van 47mm x 18mm zorgt de Trodat Printy 4912 voor duidelijke en leesbare afdrukken. Of je nu je adres, bedrijfslogo of andere belangrijke informatie wilt stempelen, deze stempel levert altijd professionele resultaten. Het compacte formaat maakt hem handig in gebruik en draagbaar voor gebruik onderweg.

Een ander voordeel van de Trodat Printy 4912 is de beschikbaarheid van inktkussens in verschillende kleuren. Of je nu de voorkeur geeft aan zwart, blauw, rood of groen, deze stempel biedt keuzemogelijkheden die aansluiten bij jouw behoeften. De inktkussens bevatten inkt op waterbasis, wat niet alleen zorgt voor heldere en duurzame afdrukken, maar ook milieuvriendelijk is.

 

Printy 4912 duurzame stempel

Een handige eigenschap van de Trodat Printy 4912 is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als de tekst niet meer correct is of als je een nieuwe boodschap wilt stempelen, hoef je alleen maar het tekstplaatje te vervangen, zonder de hele stempel te hoeven vervangen. Dit bespaart tijd en moeite, waardoor je flexibel blijft in het aanpassen van je stempelafdrukken.

De duurzaamheid van het inktkussentje is een ander voordeel van de Trodat Printy 4912. Met een indrukwekkend aantal van 4000 tot 7000 afdrukken voordat het inktkussentje moet worden vervangen, is deze stempel een kosteneffectieve keuze op de lange termijn. Je kunt erop vertrouwen dat de Trodat Printy 4912 lang meegaat en consistent hoogwaardige afdrukken levert.

In conclusie biedt de Trodat Printy 4912 een uitstekende oplossing voor al je stempelbehoeften. Met zijn compacte formaat, keuze uit verschillende kleuren inktkussens op waterbasis, vervangbaar tekstplaatje en duurzaam inktkussentje voldoet deze stempel aan al je vereisten voor heldere en professionele afdrukken. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, de Trodat Printy 4912 staat altijd voor je klaar.

Bestel vandaag nog jouw Trodat Printy 4912 en ontdek zelf het gemak en de kwaliteit van deze geweldige zelf-inktende stempel. Verhoog je productiviteit en maak indruk met elke stempelafdruk!

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4912

Inktkussentje Trodat Printy 4912

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4910 – afdrukformaat 26x10mm

Trodat Printy 4911 – afdrukformaat 38x14mm

Trodat Printy 4913 – afdrukformaat 58x22mm

Trodat Printy 4914 – afdrukformaat 63x25mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\