• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 30 G7

Colop Printer 30

Colop stempel, te gebruiken als adres stempel of logo stempel. Max 5 regels tekst

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop zelf- inktende stempels zijn van erg goede kwaliteit en gaan jaren mee. Dit model is zeer geschikt als adres stempel maar deze kan uiteraard ook gebruikt worden voor een logo of andere doeleinden.

 

De veelzijdige Colop Printer 30: een zelf-inktende stempel voor al uw afdrukbehoeften

De Colop Printer 30 is een hoogwaardige zelf-inktende stempel die uitblinkt in gebruiksgemak en duurzaamheid. Deze stempel biedt een efficiënte oplossing voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Met een afdrukformaat van maximaal 47 x 18 mm en een scala aan kleuren inktkussens op waterbasis, voldoet de Colop Printer 30 aan al uw afdrukvereisten.

Met de Colop Printer 30 kunt u gemakkelijk afdrukken maken van maximaal 47 x 18 mm. Dit biedt voldoende ruimte om belangrijke informatie op uw stempel te plaatsen, zoals bedrijfsgegevens, contactinformatie of andere relevante tekst. Het unieke ontwerp van de Colop Printer 30 maakt het ook mogelijk om het tekstplaatje eenvoudig te vervangen wanneer de tekst niet meer juist is. Zo kunt u altijd professionele en actuele afdrukken maken zonder de hele stempel te hoeven vervangen.

Een van de opvallende kenmerken van de Colop Printer 30 is het gebruik van inkt op waterbasis. Dit betekent dat elke afdruk die u maakt met deze stempel van hoge kwaliteit is, terwijl u tegelijkertijd het milieu beschermt. De inkt is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u de vrijheid hebt om afdrukken te maken die opvallen en uw merkidentiteit weergeven.

Het inktkussen van de Colop Printer 30 heeft een indrukwekkende capaciteit, waardoor u tot wel 4000 tot 7000 afdrukken kunt maken voordat het kussen moet worden vervangen. Dit maakt de Colop Printer 30 uiterst kosteneffectief en perfect voor situaties waarin veelvuldig stempelen vereist is. U hoeft zich geen zorgen te maken over het voortdurend bijvullen of vervangen van het inktkussen, omdat het langdurig meegaat.

Of u nu documenten moet markeren, pakketten moet labelen of uw papierwerk moet organiseren, de Colop Printer 30 biedt de ideale oplossing. Met zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak is deze stempel een betrouwbare metgezel voor uw dagelijkse afdrukbehoeften.

Bestel vandaag nog uw Colop Printer 30 en ontdek de mogelijkheden die deze zelf-inktende stempel te bieden heeft voor al uw afdrukken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\