• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Printy 4910

Trodat Printy 4910

Zelfinktende stempel (Top-merk) t/m 3 regels eigen tekst.

Afdrukformaat: 26 x 9mm

17,65 Excl. btw
21,36 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Trodat Printy 4910: Efficiënt Stempelen

Trodat Printy 4910, serie 4.0 is een zelf-inktende stempel met een afdrukformaat van 26 x 9 mm. Dit komt neer op zo'n 3 regels tekst. De Trodat stempels hebben een ingebouwd stempelkussen wat ca. 4000 stempelafdrukken mee gaat. Wanneer deze leeg is zal het stempelkussentje moeten vervangen worden. Deze zijn ook te bestellen via onze website. De stempelinkt die in deze Trodat stempel zit is op waterbasis en dus erg geschikt voor op normaal papier (niet glad). Indien de tekst gewijzigd dient te worden is het altijd mogelijk een nieuw stempelplaatje te bestellen. Vervang ook altijd het reservekussen omdat de oude tekst ingesleten staat op het oude stempelkussen. Via onze handige opmaak module kunt u nu uw eigen stempel opmaken. Vervolgens kunt u ook een drukproef kiezen om de waren grootte te zien. Indien u voor 15 uur bestelt versturen wij uw bestelling dezelfde werkdag nog.

 

Printy 4910

Ontdek de veelzijdigheid en functionaliteit van de Trodat Printy 4910, de perfecte keuze voor moeiteloos stempelen. Of het nu gaat om zakelijk gebruik of persoonlijke toepassingen, deze zelf-inktende stempel biedt de ultieme gebruikservaring.

Met zijn compacte formaat van 26 x 9 mm biedt de Trodat Printy 4910 voldoende ruimte voor namen, initialen, datumstempels en andere korte teksten. Of u nu documenten moet markeren, enveloppen moet adresseren of formulieren moet invullen, deze stempel levert altijd scherpe en heldere afdrukken.

Met diverse kleurenopties voor de inktkussens kunt u de gewenste uitstraling kiezen. Of u nu de voorkeur geeft aan een opvallende rode afdruk of een klassieke zwarte afdruk, de Trodat Printy 4910 heeft de juiste kleur voor uw behoeften. Bovendien is de inkt op waterbasis, wat niet alleen zorgt voor levendige resultaten, maar ook milieuvriendelijk is.

 

Trodat 4910 gaat lang mee

Een handige eigenschap van de Trodat Printy 4910 is het vervangbare tekstplaatje. Wanneer uw tekst verandert of u een andere boodschap wilt overbrengen, kunt u eenvoudig het tekstplaatje vervangen. Dit biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om de stempel aan te passen aan uw specifieke vereisten.

Met een duurzaam inktkussentje kunt u tussen de 4000 en 7000 afdrukken maken voordat vervanging nodig is. Dit bespaart niet alleen kosten op de lange termijn, maar is ook milieuvriendelijk. U kunt zorgeloos blijven stempelen en genieten van consistente prestaties.

In het kort, de Trodat Printy 4910 is de ideale stempel voor efficiënt en nauwkeurig stempelen. Met zijn compacte formaat, diverse kleurenopties voor inktkussens op waterbasis en de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen, biedt deze stempel alles wat u nodig heeft voor professioneel resultaat.

Bestel vandaag nog uw Trodat Printy 4910 en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van deze hoogwaardige stempel. Vereenvoudig uw stempelwerkzaamheden, bespaar tijd en maak indruk met heldere afdrukken. De Trodat Printy 4910 staat garant voor efficiënt stempelen zonder gedoe.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4910

Inktkussentje Trodat Printy 4910

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4911

Trodat Printy 4912

Trodat Printy 4913

Trodat Printy 4914

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\