• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 10 stempel

Colop Printer 10

Colop Printer 10 zelfinktende stempel t/m 3 regels met tekst/logo (top-merk).

Afdrukformaat: 27 x 10mm

16,56 Excl. btw
20,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Krachtige Colop Printer 10: De Ultieme Zelfinktende Stempel

Op zoek naar een veelzijdige en duurzame zelfinktende stempel? Zoek niet verder! De Colop Printer 10 is de ideale keuze voor al uw stempelbehoeften. Of u nu zakelijke documenten wilt markeren, belangrijke papieren wilt organiseren of uw creativiteit de vrije loop wilt laten, deze stempel biedt de perfecte oplossing met zijn indrukwekkende functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

De compacte afmetingen van de Colop Printer 10 maken hem uiterst handig en gemakkelijk te gebruiken. Met zijn ergonomische ontwerp ligt de stempel comfortabel in uw hand, waardoor u nauwkeurig en moeiteloos kunt stempelen. Of u nu op kantoor, in een winkel of zelfs onderweg bent, deze stempel is uw betrouwbare metgezel.

De Colop Printer 10 maakt gebruik van een geavanceerd zelfinktend mechanisme, waardoor u geen gedoe meer heeft met losse inktkussens. Deze innovatieve stempel bevat zijn eigen inktreservoir op waterbasis, wat niet alleen zorgt voor heldere en levendige afdrukken, maar ook voor een milieuvriendelijke oplossing zonder schadelijke chemicaliën. Met de sneldrogende inkt bent u verzekerd van vlekkeloze resultaten, keer op keer.

Een uniek kenmerk van de Colop Printer 10 is het vervangbare tekstplaatje. Wanneer uw stempeltekst verouderd is of als u een nieuwe boodschap wilt overbrengen, kunt u eenvoudigweg het tekstplaatje vervangen, zonder de hele stempel te hoeven vervangen. Dit bespaart niet alleen kosten, maar biedt ook flexibiliteit om uw stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften en veranderende omstandigheden.

 

Wilt u de Colop Printer 10 kopen?

Kortom, de Colop Printer 10 is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een krachtige zelfinktende stempel. Met zijn compacte ontwerp, duurzaamheid, zelfinktende mechanisme en vervangbaar tekstplaatje biedt deze stempel de perfecte combinatie van gemak, veelzijdigheid en hoogwaardige prestaties. Wacht niet langer en ervaar zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van de Colop Printer 10 voor al uw stempelbehoeften. Bestel vandaag nog!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\