• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Printy 4911

Trodat Printy 4911

Zelfinktende stempel (Top-merk) t/m 4 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

21,34 Excl. btw
25,82 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Trodat Printy 4911: De perfecte zelf-inktende stempel

Trodat Printy 4911 is een zelf-inktende stempel met een afdrukformaat van 38 x 14 mm. Deze Trodat stempel heeft een ingebouwd stempelkussen wat enkele duizenden stempelafdrukken mee zal gaan. Wanneer deze leeg is zal het inktkussen moeten vervangen worden. Deze zijn te bestellen via onze website. De stempelinkt die in deze Trodat stempel zit is op waterbasis en dus erg geschikt voor op normaal papier (niet glad). Indien de tekst gewijzigd dient te worden is het altijd mogelijk een nieuw stempelplaatje te bestellen. Vervang ook altijd het reservekussen omdat de oude tekst in het inktkussentje gesleten is waardoor deze niet meer juist gebruikt kan worden. Via onze handige opmaak module kunt u nu uw eigen stempel opmaken. Vervolgens kunt u ook een drukproef kiezen om de waren grootte te zien. Indien u voor 11 uur in de ochtend bestelt versturen wij uw bestelling dezelfde werkdag nog.

 

Trodat 4911, 38x14mm afdruk

De Trodat Printy 4911 is een stempel die zichzelf inkt en ideaal is voor allerlei stempelwerk. Of je nu professional bent of gewoon thuis stempels wilt zetten, deze stempel is een absolute favoriet. In deze tekst zullen we je alles vertellen over de Trodat Printy 4911. We bespreken het afdrukformaat, de kleuren van de inktkussens en het feit dat de inkt op waterbasis is. Ook vertellen we je dat het tekstplaatje eenvoudig vervangen kan worden als de tekst niet meer correct is. Het inktkussentje gaat tussen de 4000 en 7000 afdrukken mee. 

De Trodat Printy 4911 heeft een compact afdrukformaat van 38 x 14 mm. Dit formaat is perfect voor het stempelen van belangrijke informatie, zoals namen, datums of korte berichten. Dankzij de scherpe en heldere afdrukken is je boodschap altijd goed zichtbaar op elk document.

 

Printy 4911 verschillende kleuren inkt

De inktkussens van de Trodat Printy 4911 zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder zwart, rood, blauw, groen en paars. Hierdoor kun je je stempelafdrukken personaliseren en visueel aantrekkelijk maken. Bovendien is de inkt op waterbasis, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken op je documenten.

Een handig kenmerk van de Trodat Printy 4911 is dat het tekstplaatje eenvoudig vervangen kan worden. Als de tekst op je stempel niet meer klopt of als je een andere boodschap wilt stempelen, hoef je alleen maar het tekstplaatje te verwisselen. Dit bespaart je tijd en kosten, omdat je geen hele nieuwe stempel hoeft aan te schaffen.

De Trodat Printy 4911 is ook duurzaam in gebruik. Het inktkussentje gaat gemiddeld tussen de 4000 en 7000 afdrukken mee, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. Dit betekent dat je lang van je stempel kunt genieten voordat het inktkussentje vervangen moet worden. Bovendien is de stempel zelf gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij lang meegaat en betrouwbaar is.

Als je op zoek bent naar de Trodat Printy 4911 of een vergelijkbaar model, ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een breed assortiment aan stempels, waaronder de Trodat 4911 en andere Printy-modellen. Onze stempels zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan al je stempelbehoeften.

Kortom, de Trodat Printy 4911 is de perfecte keuze als het gaat om zelf-inktende stempels. Met zijn compacte formaat, heldere afdrukken, verschillende kleuren inktkussens en duurzaamheid zal deze stempel je nooit teleurstellen. Bekijk ons assortiment en ontdek de ideale stempel voor al jouw stempelwerk.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4911

Inktkussentje Trodat Printy 4911

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4910 – afdrukformaat 26x10mm

Trodat Printy 4912 – afdrukformaat 47x18mm

Trodat Printy 4913 – afdrukformaat 58x22mm

Trodat Printy 4914 – afdrukformaat 63x25mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\