• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 20

Colop Printer 20

Colop Printer 20 zelfinktende stempel t/m 4 regels met tekst/logo (top-merk).

Afdrukformaat: 38 x 14mm

20,21 Excl. btw
24,45 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer 20 zelfinktende stempel

De Colop Printer 20 is een kunststof stempel met een ingebouwd inktkussen. Dit inktkussen is gemakkelijk zelf te vervangen. Afdrukformaat: 38 x 14 mm.

 

Stempelkussen vervangen voor Colop Printer 20

Als u op zoek bent naar een flexibele en hoogwaardige tekststempel, zult u onder de indruk zijn van het schone en nauwkeurige stempelbeeld van de Printer 20 van Colop. Maar de Colop Printer 20 biedt ook een compacte vorm en een eenvoudige bediening. 

Met een paar eenvoudige stappen kunt u het stempelkussen vervangen. Hiervoor hoeft u alleen de vergrendeling van de Colop Printer 20 los te maken, het oude kussen te verwijderen en het nieuwe in te voegen. Op deze manier kunt u lege stempelkussens vervangen of een kussen in een passende kleur gebruiken.

 

Tekstplaatje vervangen voor Colop Printer 20

Bij de Colop 20 kunt u niet alleen het stempelkussen vervangen, maar ook de tekstplaat. Dit is eenvoudig en snel te doen. Met onze online creator kunt u uw ontwerp maken voor deze stempel. De mogelijkheid tot het wisselen van de tekstplaat zorgt ervoor dat u de stempel meerdere keren kunt hergebruiken of kunt gebruiken met verschillende kleuren en tekstelementen.

 

Individuele tekstontwerp voor de Colop Printer 20

Alle Printer 20 stempels kunnen hier in de winkel in een paar klikken worden ontworpen. Gebruik hiervoor de Creator waarmee u een individuele tekst kunt maken. Bovendien kunt u verschillende lettergroottes en lettertypen selecteren. Zo kunt u uw tekststempel voorbereiden voor elk gebruik. In de winkel heeft u ook de keuze tussen stempelkussens in zwart, blauw, groen en rood, zodat u uw stempel van de gewenste kleur kunt voorzien.

 

De Colop Printer line

De tekst- en automatische stempels uit de Colop Printer-serie zijn compact en handig van vorm. Ze zijn verkrijgbaar als rechthoekige, vierkante of ronde modellen in verschillende maten. Hier zijn de belangrijkste voordelen van dit model:

  • Verwisselbare tekstplaat en stempelkussen
  • Creator voor het maken van individuele teksten
  • Verschillende maten en vormen
  • Nauwkeurige en schone stempelafdruk

De Colop 20 is een ideale tekst-stempel voor snelle en frequente stempelwerkzaamheden. Het overtuigt met een hoge kwaliteit van materialen en productie, evenals een compacte vorm. Bovendien kunt u dit stempelmodel veelzijdig en individueel aanpassen

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\