• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 50 Green Line

Colop Printer 50 Green Line

Milieuvriendelijke stempel tot max 7 regels tekst en/of met logo mogelijk. (Top-Merk)

Afdrukformaat: 69 x 30mm

33,06 Excl. btw
40,00 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer 50 Green Line: Stempel met Milieuvriendelijke Kracht

Deze Colop Printer 50 Green Line stempel is een nieuw type in ons assortiment. Milieuvriendelijkheid wordt met de dag belangrijker, zo ook in de stempel wereld. Deze handige bedrijfsstempels kan zowel tekst als logo bevatten met een maximaal van 7 regels.

De Colop Printer 50 Green Line is een veelzijdige stempel die is ontworpen met oog voor het milieu. Met zijn compacte formaat en ingebouwd inktkussentje biedt deze stempel een efficiënte oplossing voor allerlei afdrukbehoeften. In deze tekst zullen we de belangrijkste kenmerken van de Colop Printer 50 Green Line belichten, waaronder het afdrukformaat, de kleuren inktkussens, de inkt op waterbasis en het vervangen van het tekstplaatje.

 

Colop 50 Green Line afdrukformaat en kleuren inkt

Een belangrijk voordeel van de Colop Printer 50 Green Line is dat de inkt op waterbasis is. Dit betekent dat de inkt milieuvriendelijk is en geen schadelijke chemicaliën bevat. Bovendien is de inkt snel droog en vervaagt deze niet snel, waardoor je afdrukken langdurig leesbaar blijven.

Als de tekst op het tekstplaatje niet meer juist is of als je een andere tekst wilt gebruiken, is het vervangen van het tekstplaatje eenvoudig. Je kunt gewoon een nieuw tekstplaatje bestellen en deze in de stempel plaatsen. Dit maakt de Colop Printer 50 Green Line een flexibel en duurzaam hulpmiddel voor al je afdrukbehoeften.

 

Milieubewust: CO2-neutraal en Gerecycled Materiaal

Het meest opmerkelijke aspect van de Colop Printer 50 Green Line is zijn milieubewuste ontwerp. Alle Colop Printers zijn CO2-neutraal, maar de Green Line gaat nog een stap verder. Deze variant is vervaardigd uit ongeveer 80% gerecycled materiaal, wat bijdraagt aan de vermindering van de afvalstroom en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Het resterende deel van de productie wordt gecompenseerd, waardoor deze stempel een uitstekende keuze is voor wie waarde hecht aan duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Conclusie: Kies voor de Colop Printer 50 Green Line

De Colop Printer 50 Green Line is een veelzijdige stempel die niet alleen uitblinkt in functionaliteit, maar ook in milieubewustzijn. Met zijn afdrukformaat van 69x30mm, kleuren inktkussens, inkt op waterbasis en vervangbaar tekstplaatje biedt deze stempel alles wat je nodig hebt voor duidelijke en professionele afdrukken. Bovendien maakt het gebruik van gerecycled materiaal en CO2-neutraliteit van de Green Line een bewuste keuze voor een duurzamere toekomst. Kies voor de Colop Printer 50 Green Line en draag bij aan een milieuvriendelijke en verantwoorde werkomgeving.

 

Tekstplaatje Colop Printer 50

Inktkussentje Colop Printer 50

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 20 Green Line – afdrukformaat 38x14mm

Colop Printer 30 Green Line – afdrukformaat 47x18mm

Colop Printer 40 Green Line – afdrukformaat 59x23mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\