• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop printer 50

Colop Printer 50

Colop Printer 50 zelfinktende stempel t/m 7 regels/logo (Top-Merk).

Afdrukformaat: 69 x 30mm

32,24 Excl. btw
39,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop Printer 50: De Zelf-inktende Stempel van Uitzonderlijke Kwaliteit 

Dit inktkussen is gemakkelijk zelf te vervangen. Afdrukformaat: 69 x 30 mm.

De Colop Printer 50 is een innovatieve zelf-inktende stempel die perfect voldoet aan al uw stempelbehoeften. Met zijn uitstekende functionaliteit en duurzaamheid is deze stempel een favoriet onder professionals en particulieren. In deze informatieve tekst zullen we ingaan op de belangrijkste kenmerken van de Colop Printer 50 en waarom deze stempel een must-have is voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige afdrukken.

De Colop Printer 50 biedt een indrukwekkend afdrukformaat dat voldoet aan de meest uiteenlopende eisen. Met een maximale afdrukafmeting van van 69x30mm. kunt u gemakkelijk belangrijke informatie en logo's op verschillende documenten en oppervlakken stempelen. Of u nu een persoonlijke boodschap wilt toevoegen aan een brief of uw bedrijfslogo wilt afdrukken op een pakket, de Colop Printer 50 maakt het mogelijk.

Wat deze stempel nog beter maakt, is het gebruik van hoogwaardige inktkussens. De Colop Printer 50 wordt geleverd met inktkussens in verschillende kleuren, waardoor u de vrijheid hebt om te kiezen welke kleur het beste bij uw behoeften past. Met zijn inkt op waterbasis produceert deze stempel scherpe en heldere afdrukken zonder vlekken achter te laten. De inkt droogt snel en vervaagt niet, waardoor uw afdrukken lang meegaan en er professioneel uitzien.

 

Tekstplaatje vervangen is geen probleem

Een ander voordeel van de Colop Printer 50 is de mogelijkheid om het tekstplaatje eenvoudig te vervangen. Als de tekst op het plaatje niet meer correct is of als u een nieuwe boodschap wilt toevoegen, kunt u gewoon het tekstplaatje verwisselen zonder een geheel nieuwe stempel te hoeven aanschaffen. Dit maakt de Colop Printer 50 een kosteneffectieve oplossing op lange termijn, waarbij u alleen de tekstplaatjes hoeft te vervangen in plaats van de volledige stempel.

 

Reserve inktkussentje

De duurzaamheid van de Colop Printer 50 is ook iets om te benadrukken. Het inktkussentje is ontworpen om maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee te gaan, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over frequente inktvervangingen. Dit maakt de Colop Printer 50 perfect voor drukke kantoren en bedrijven die regelmatig stempelen. U kunt erop vertrouwen dat deze stempel consistent hoogwaardige afdrukken levert zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het steeds opnieuw aanbrengen van inkt.

In conclusie, de Colop Printer 50 is een indrukwekkende zelf-inktende stempel met een breed scala aan toepassingen. Met zijn flexibele afdrukformaat, hoogwaardige inktkussens en duurzaamheid en duurzaamheid is deze stempel de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke stempeloplossing.

Of u nu een professional bent die regelmatig documenten stempelt of een particulier die persoonlijke creatieve projecten wil verfraaien, de Colop Printer 50 biedt de veelzijdigheid en kwaliteit die u nodig hebt. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp is het eenvoudig om consistente en nauwkeurige afdrukken te maken, elke keer weer.

De Colop Printer 50 biedt een scala aan mogelijkheden voor personalisatie en branding. Of u nu uw bedrijfslogo, adresgegevens of speciale boodschappen wilt stempelen, deze stempel biedt de flexibiliteit om aan al uw wensen te voldoen. Met de mogelijkheid om de tekstplaatjes te vervangen, kunt u uw stempel altijd up-to-date houden en aanpassen aan uw veranderende behoeften.

Kortom, de Colop Printer 50 is een hoogwaardige en betrouwbare zelf-inktende stempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Met zijn indrukwekkende afdrukformaat, kleurrijke inktkussens op waterbasis, vervangbare tekstplaatjes en duurzaamheid, biedt deze stempel de perfecte combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak. Aarzel niet om de Colop Printer 50 te ontdekken en te ervaren hoe deze stempel uw stempelwerk naar een hoger niveau kan tillen.

 

Colop Printer 50 reserve inktkussen

Colop Printer 50 tekstplaatje

Model kleiner Colop Printer 40

Model groter Colop Printer 60

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\