• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 60

Colop Printer 60

Colop Printer 60 zelfinktende stempel t/m 8 regels/logo (Top-Merk).

Afdrukformaat: 76 x 37mm

42,62 Excl. btw
51,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer 60 is een kunststof stempel met een ingebouwd inktkussen. Dit inktkussen is gemakkelijk zelf te vervangen. Afdrukformaat: 76 x 37 mm.

 

Ontdek de veelzijdige Colop Printer 60: De zelf-inktende stempel voor efficiënt afdrukken

De Colop Printer 60 is dé oplossing voor moeiteloos en snel afdrukken van belangrijke informatie. Deze geavanceerde zelf-inktende stempel biedt een scala aan handige functies en is geschikt voor diverse toepassingen. Met een afdrukformaat dat perfect is afgestemd op uw behoeften, inktkussens in verschillende kleuren en een vervangbaar tekstplaatje, is de Colop Printer 60 een betrouwbare keuze voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. 

Met de Colop Printer 60 kunt u genieten van een afdrukformaat dat voldoet aan uw specifieke eisen. Het biedt een ruime afdrukcapaciteit van 76x36 millimeter, wat voldoende ruimte biedt voor het afdrukken van bedrijfsgegevens, logo's, adressen en andere details. Of u nu documenten wilt markeren, enveloppen wilt personaliseren of uw correspondentie een professionele uitstraling wilt geven, de Colop Printer 60 levert consistente resultaten die indruk maken. 

 

Standaard inkt op waterbasis 

Een opvallend kenmerk van de Colop Printer 60 is het gebruik van inkt op waterbasis. Deze milieuvriendelijke inkt droogt snel en zorgt voor heldere, scherpe afdrukken zonder vlekken. Bovendien is de inkt op waterbasis geschikt voor verschillende materialen, waaronder papier, karton en enveloppen, waardoor de Colop Printer 60 veelzijdig inzetbaar is en aan al uw afdrukbehoeften kan voldoen. 

 

Tekstplaatje vernieuwen 

Met de Colop Printer 60 kunt u ook eenvoudig het tekstplaatje vervangen als de tekst niet meer juist is. Dit biedt flexibiliteit en bespaart kosten, aangezien u geen nieuwe stempel hoeft aan te schaffen. Of het nu gaat om het updaten van uw contactgegevens of het afdrukken van een ander bericht, u kunt uw afdrukken altijd aanpassen aan uw specifieke behoeften met de Colop Printer 60. 

 

Heel veel afdrukken 

Bovendien staat de Colop Printer 60 garant voor duurzaamheid. Het inktkussentje is ontworpen om lang mee te gaan en kan gemiddeld 4.000 tot 7.000 afdrukken produceren voordat het vervangen moet worden. U kunt vertrouwen op consistente afdrukkwaliteit en langdurige prestaties, waardoor u tijd en geld bespaart op het vervangen van inktkussentjes. 

 

Tenslotte 

Kortom, de Colop Printer 60 is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een zelf-inktende stempel. Met zijn afdrukformaat, inkt op waterbasis, vervangbaar tekstplaatje en duurzaamheid biedt deze stempel alles wat u nodig heeft voor efficiënt en kwalitatief hoogstaand afdrukken. Of u nu een professional bent die zakelijke documenten moet markeren of een particulier die een persoonlijk tintje aan zijn post wilt geven, de Colop Printer 60 is de ideale keuze. Schaf vandaag nog uw eigen Colop Printer 60 aan en ervaar de vele voordelen van deze veelzijdige zelf-inktende stempel. Transformeer uw afdrukproces en geniet van moeiteloos en nauwkeurig afdrukken bij elke gelegenheid. Met de Colop Printer 60 kunt u op een professionele en efficiënte manier belangrijke informatie communiceren.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\