• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer 40

Colop Printer 40

Colop zelf- inktende stempel van hoge kwaliteit. Max. 6 regels tekst

Afdrukformaat: 59 x 23mm

27,54 Excl. btw
33,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Colop 40

Colop stempels zijn een van de meest verkochte modellen ter wereld. Dit type stempel, de Colop 40 is daarvan de absolute winnaar. Doordat de afmetingen 59 x 23 mm is kan je met dit model alle kanten op. Zo kan je hier een mooie adres stempel van maken maar ook een logo behoord tot de mogelijkheden. Via onze handige ontwerp module kunt u snel en gemakkelijk deze stempel ontwerpen.

 

Colop Printer 40: De Perfecte Zelf-Inktende Stempel

De Colop Printer 40 wordt u aangeboden als de ideale oplossing voor uw stempelbehoeften. Deze zelf-inktende stempel combineert uitmuntende prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak om aan al uw verwachtingen te voldoen. Of u nu een professional bent die regelmatig stempelt of een particulier die een betrouwbare stempel nodig heeft, de Colop Printer 40 zal u niet teleurstellen.

Met een afdrukformaat van 59 x 23 mm biedt de Colop Printer 40 voldoende ruimte om belangrijke informatie zoals namen, adressen, datums en logo's af te drukken. Dit maakt het een veelzijdige stempel die geschikt is voor diverse toepassingen, van administratieve taken tot merkpromotie. Dankzij de snelle en nauwkeurige stempelmogelijkheden kunt u uw werk efficiënter en effectiever uitvoeren.

 

Verschillende kleuren inktkussens

De Colop Printer 40 biedt een selectie van kleuren inktkussens, waaronder zwart, blauw, rood en groen. U heeft de vrijheid om de inktkleur te kiezen die het beste past bij uw persoonlijke voorkeur of de specifieke eisen van uw afdrukken. Bovendien maakt de inkt op waterbasis een schone en vlekkeloze stempelervaring mogelijk, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vegen of vlekken op uw documenten.

 

Tekstplaatje vervangbaar

Een handige eigenschap van de Colop Printer 40 is het vervangbare tekstplaatje. Als de tekst op uw stempel niet langer juist is, kunt u eenvoudig het tekstplaatje vervangen door een nieuwe. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw stempel altijd up-to-date blijft en aangepast kan worden aan veranderende informatiebehoeften, zonder dat u een volledig nieuwe stempel hoeft aan te schaffen.

 

Aantal afdrukken Colop 40

Op het gebied van duurzaamheid en kosteneffectiviteit blinkt de Colop Printer 40 uit. Het inktkussentje gaat tot wel 4000 tot 7000 afdrukken mee, waardoor u langdurig kunt stempelen zonder het inktkussen te vervangen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld op de lange termijn, omdat u minder vaak nieuwe inktkussens hoeft aan te schaffen.

In het kort biedt de Colop Printer 40 een uitzonderlijke oplossing voor uw stempelbehoeften, met een ruim afdrukformaat, diverse kleuren inktkussens op waterbasis en een vervangbaar tekstplaatje. U kunt vertrouwen op consistente en professionele afdrukresultaten, terwijl u geniet van gebruiksgemak en kosteneffectiviteit.

 

De perfecte stempel

Aarzel niet langer en ontdek vandaag nog de voordelen van de Colop Printer 40. Verbeter uw stempelervaring met een betrouwbare stempel die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Werk efficiënter en bereik indrukwekkende resultaten met de veelzijdige Colop Printer 40. Ervaar de perfecte combinatie van betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak die deze stempel biedt.

Wacht niet langer en maak de keuze voor de Colop Printer 40. Of u nu een professional bent die regelmatig stempelt of een particulier die op zoek is naar een kwalitatieve stempel, deze zelf-inktende stempel zal aan al uw verwachtingen voldoen. Met zijn ruime afdrukformaat, kleurrijke inktkussens op waterbasis en vervangbaar tekstplaatje, biedt de Colop Printer 40 alles wat u nodig heeft voor een efficiënte en professionele stempelervaring. Verhoog uw productiviteit en bereik verbluffende resultaten met de Colop Printer 40.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\