• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Tekstplaatje voor de Colop Printer 20 | Bedrijfsstempels.nl

Stempelplaatje Colop Printer 20

Stempelplaatje Colop Printer 20. Voor goede kwaliteit vervang ook het inktkussentje.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

8,85 Excl. btw
10,71 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Vervangend stempelplaatje voor Colop Printer 20

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 20 heeft een maximale afmeting 38 x 14 mm. Recycle uw Colop Printer door alleen het stempelplaatje en inktkussentje te vervangen. Het inktkussentje moet bijna altijd tegelijkertijd ook vervangen worden omdat deze is ingesleten op de oude tekst.

Heeft u recentelijk wijzigingen aangebracht in uw adresgegevens of contactinformatie? Of misschien heeft u gewoon behoefte aan een nieuwe tekst op uw stempel? Het vervangen van het stempelplaatje van uw Colop Printer 20 is de perfecte oplossing. Dit stempelplaatje, met een maximale afmeting van 38x20 mm, past naadloos bij uw bestaande stempel en zorgt voor heldere, consistente afdrukken.

 • Compatibel met Colop Printer 20
 • Afmetingen: 38x20 mm
 • Eenvoudig te installeren en vervangen
 • Inclusief dubbelzijdig kleefband voor moeiteloze montage
 • Personaliseer uw afdruk met behulp van onze handige creator-tool
 • Snelle levering na goedkeuring van de drukproef

 

Tekstplaatje Colop Printer 20

Wanneer u ervoor kiest om het tekstplaatje van uw Colop Printer 20 te vernieuwen, is het ook van essentieel belang om het inktkussentje te vervangen. Na verloop van tijd kunnen de letters van het oude tekstplaatje in het inktkussentje worden gedrukt, wat de kwaliteit van uw stempelafdrukken kan beïnvloeden. Door het inktkussentje te vernieuwen, zorgt u ervoor dat uw stempel weer als nieuw functioneert en consistente, professionele resultaten produceert.

Dus, als u klaar bent om uw Colop Printer 20 een upgrade te geven en ervoor te zorgen dat het blijft voldoen aan uw behoeften, vergeet dan niet om het inktkussentje te vervangen wanneer u het tekstplaatje vernieuwt.

Recycle uw bestaande Colop Printer door het stempelplaatje te vervangen en het inktkussentje te vernieuwen. Hierdoor blijft uw stempel up-to-date en kunt u blijven genieten van heldere, scherpe afdrukken voor al uw zakelijke en persoonlijke behoeften.

Vergeet niet om ook een reservekussentje voor de Colop Printer 20 E/20 aan te schaffen, zodat uw stempel altijd in topconditie blijft en u nooit zonder scherpe afdrukken komt te zitten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\