• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Trodat Printy 4645

Zelfinktende stempel voor grote ronde afdruk t/m 9 regels.

Afdrukformaat: Ø45mm

41,19 Excl. btw
49,84 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Kracht van Trodat Printy 4645

 

Bent u op zoek naar een veelzijdige en duurzame stempel voor diverse toepassingen? Maak kennis met de Trodat Printy 4645. Deze stempel biedt een scala aan voordelen en is ontworpen met gebruiksgemak en flexibiliteit in gedachten.

De Trodat Printy 4645 is een zelf-inktende stempel met een stempel afdrukformaat van Ø 45 mm. Deze ronde Trodat stempels is leverbaar in verschillende inktkleuren zoals Zwart, Blauw, Rood en Groen. De inktkussens kunnen zo’n 4.000 stempelafdrukken mee gaan. De stempelinkt die in deze Trodat stempel zit is op waterbasis gemaakt en daardoor erg geschikt voor op normaal papier. Indien u op glad papier wilt stempelen moet u niet de Trodat stempel kiezen.

 

Uw Voordelen met Trodat Printy 4645

Eenvoudige Stempelplaatvervanging: Ervaar het gemak van het eenvoudig vervangen van het stempelplaatje. Hierdoor is het aanpassen van tekst of logo een moeiteloze taak, waardoor de stempel altijd up-to-date is.

Flexibel Afdrukformaat: Laat uw creativiteit de vrije loop met een maximaal afdrukformaat van Ø45 mm of 7 regelteksten. Of u nu tekst, logo's of een combinatie van beide wilt, de Trodat Printy 4645 biedt de ruimte.

Professioneel Logo Op Stempelplaatje: Geef uw stempel een professionele uitstraling door naast tekst ook uw logo op het stempelplaatje te laten zetten. Dit maakt de stempel ideaal voor zakelijk gebruik.

Kleurrijke Inktkussentjes Op Waterbasis: Kies uit inktkussentjes in verschillende kleuren, zoals zwart, blauw, rood en groen. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten, wat resulteert in heldere en duurzame afdrukken.

 

Printy 4645 nieuw tekstplaatje en/of inktkussentje

Vervang eenvoudig het stempelplaatje of bestel een extra inktkussentje indien nodig. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor papier zonder een gladde coating-laag. Maak gebruik van onze handige online opmaakmodule om zelf het ontwerp van uw stempel te creëren.

 

Trodat 4645 met mooie afdrukken

Ervaar de stevigheid van het compacte montuur, vervaardigd uit duurzame materialen. Het doorzichtige vlak onderaan de stempel zorgt voor nauwkeurige positionering van de afdruk, terwijl de stempel bekend staat om zijn duurzaamheid en kwaliteit.

 

De stempel bevat onuitwisbare stempelinkt op waterbasis

Kies voor een milieuvriendelijke optie, want alle Trodat bestsellers, inclusief de Printy 4645, zijn CO2-neutraal. De stempel bevat onuitwisbare stempelinkt van Trodat op waterbasis, met zwarte inkt die voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798. Met een levertijd van slechts 1 werkdag heeft u snel de beschikking over uw gepersonaliseerde stempel.

Ontdek de veelzijdigheid, het gebruiksgemak en de duurzaamheid van de Trodat Printy 4645 - uw ideale keuze voor hoogwaardige stempeloplossingen.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4645

Inktkussentje E/4645

Model groter Ø42mm Trodat Printy 4642

Model groter Ø50mm Trodat Printy 46050

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\