• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Trodat Printy 4642

Zelfinktende stempel (Top-merk) voor ronde afdruk t/m 5 regels.

Afdrukformaat: Ø42mm

39,48 Excl. btw
47,77 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Voordelen van de Trodat Printy 4642

 

Deze Trodat 4642 stempel is de vervanger van de Trodat 46040 stempel. Het grote voordeel t.o.v. de oude stempel is dat deze 2 cm groter is en dus meer ruimte heeft om tekst en of logo te plaatsen. De inkt in dit kussen is op waterbasis en dus perfect te gebruiken voor normale ondergronden.

 

Trodat 4642 - Efficiënt afdrukken

Met een indrukwekkend maximaal afdrukformaat van Ø42mm biedt de Trodat Printy 4642 efficiënt afdrukken, of het nu gaat om zakelijke documenten of persoonlijke correspondentie. U kunt vertrouwen op de krachtige en nauwkeurige resultaten van deze stempel.

 

Printy 4642 - Personaliseer en professionaliseer

Maak indruk met uw persoonlijke stijl door maximaal 5 regels tekst toe te voegen en zelfs uw eigen logo te integreren met de Printy 4642. De mogelijkheid om online te ontwerpen of uploaden geeft u volledige controle over het eindresultaat, waardoor uw stempel een unieke en professionele uitstraling krijgt.

 

Duurzaamheid op lange termijn

Met een vervangbaar inktkussentje en stempelplaatje biedt de Trodat Printy 4642 duurzaamheid op lange termijn. Het inktkussentje is eenvoudig te vervangen, en diverse inktkleuren zijn beschikbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bovendien kunt u het stempelplaatje vervangen wanneer de tekst niet meer actueel is, waardoor de stempel flexibel en veelzijdig blijft.

 

CO2-neutrale bestseller

Trodat, een toonaangevend merk op het gebied van duurzaamheid, presenteert de Trodat Printy 4642 als onderdeel van hun CO2-neutrale bestsellers. De stempel bevat onuitwisbare stempelinkt van Trodat op waterbasis, en de zwarte inkt voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798. Kies voor een milieuvriendelijke stempel die een positieve impact heeft op het milieu.

 

De Trodat Printy 4642 - hoogwaardige stempeloplossing

Trodat begrijpt het belang van tijd. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van een snelle levering, met een gegarandeerde levertijd van slechts 1 werkdag. Upgrade uw stempelervaring met de Trodat Printy 4642 - een perfecte combinatie van functionaliteit, personalisatie en milieuvriendelijkheid. Ontdek nu de voordelen van deze hoogwaardige stempeloplossing!

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4642

Extra inktkussentje E/4642

Kleiner model stempel Ø38mm Trodat Printy 4638

Groter model stempel Ø45mm Trodat Printy 46045

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\