• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer R45

Colop Printer R45

Colop Printer R45 zelfinktende stempel t/m 9 regels (Top-Merk).

Afdrukformaat: Ø45mm

39,33 Excl. btw
47,59 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Printer R45 is een kunststof stempel met een ingebouwd inktkussen. 

Maak kennis met de veelzijdige Colop Printer R45 Ronde Stempel - een unieke stempel die indruk maakt! Deze ronde stempel biedt talloze mogelijkheden en is ideaal voor het personaliseren van adresgegevens, namen en het efficiënt controleren van documenten.

Met onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool kunt u moeiteloos uw eigen stempel/tekstplaat ontwerpen. De Colop Printer R45 is uitgerust met een ingebouwd inktkussen dat duizenden afdrukken kan leveren, en u heeft keuze uit een breed scala aan kleuren om uw stempelontwerp te verfraaien. Of u nu gaat voor een elegante zwarte inkt, een opvallende rode tint of een professionele blauwe kleur, uw stempel zal altijd een blijvende indruk achterlaten.

Met de mogelijkheid om tekst en logo toe te voegen en de diverse lettertypen om uit te kiezen, wordt uw stempel een echt uniek kunstwerk dat perfect bij uw stijl past. Het handige indexvenster op de Colop Printer R45 stempel zorgt ervoor dat uw tekst altijd leesbaar is, waardoor het gebruik nog efficiënter wordt.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Colop Printer R45 en ervaar de kracht van gepersonaliseerde stempelafdrukken die een blijvende indruk maken. Kies uw favoriete kleur inktkussen en laat uw creativiteit de vrije loop voor de perfecte afdruk die uw boodschap in een oogwenk overbrengt!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\