• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Trodat Printy 46050

Zelfinktende stempel (Top-merk) voor ronde afdruk t/m 9 regels.

Afdrukformaat: Ø50mm

51,27 Excl. btw
62,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Trodat Printy 46050: Een Stempel van Uitzonderlijke Kwaliteit

 

De Trodat Printy 46050 is een zelf-inktende stempel met een stempel afdrukformaat van Ø 50 mm. Deze ronde Trodat stempels is leverbaar in verschillende inktkleuren zoals Zwart, Blauw, Rood en Groen (E/46050). De inktkussens kunnen zo’n 4.000 stempelafdrukken mee gaan. De stempelinkt die in deze Trodat stempel zit is op waterbasis gemaakt en daardoor erg geschikt voor op normaal papier. Indien u op glad papier wilt stempelen moet u niet voor een zelfinktgende stempel kiezen.

 

Verbluffende voordelen van de Trodat Printy 46050

Ontworpen met de gebruiker in gedachten, biedt de Trodat Printy 46050 een reeks ongeëvenaarde voordelen:

Vervangbaar Stempelplaatje: U kunt moeiteloos het stempelplaatje vervangen, waardoor het aanpassen van de tekst of het toevoegen van een nieuw logo binnen handbereik ligt.

Gebruiksvriendelijke Online Opmaak Module: Maak uw eigen stempelontwerp met behulp van onze intuïtieve online opmaak module. Bekijk een ware afdrukproef voordat u bestelt, waardoor u de volledige controle heeft over het eindresultaat.

Robuust en Duurzaam Ontwerp: Het compacte frame en het gebruik van hoogwaardige materialen maken de Trodat Printy 46050 niet alleen duurzaam, maar ook opvallend sterk.

Transparant Onderaan de Stempel: Het transparante onderste gedeelte zorgt voor nauwkeurige positionering van de stempelafdruk, wat leidt tot een perfect geplaatste indruk.

Knoeivrij Inktkussentje Wisselen: Het inktkussentje kan zonder knoeien worden vervangen, waardoor het onderhoud van de stempel eenvoudig en schoon blijft.

Milieubewuste Keuze: Trodat bestsellers, waaronder de Printy 46050, zijn CO2-neutraal, waarmee u bijdraagt aan een milieuvriendelijke keuze.

 

Afdrukken op maat met de Printy 46050

Met een indrukwekkend maximum afdrukformaat van Ø50mm of 9 regels tekst, biedt de Trodat Printy 46050 ongeëvenaarde veelzijdigheid. Of u nu teksten, logo's, of een combinatie van beide wilt afdrukken, deze stempel voldoet aan al uw behoeften.

 

Inktopties voor de Trodat 46050

De Trodat Printy 46050 geeft u de vrijheid om uw stempel naar wens aan te passen met verschillende inktkleuren, zoals zwart, blauw, rood en groen. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor diverse papiersoorten zonder gladde coating-laag, en de zwarte inkt voldoet zelfs aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798.

 

Gebruiksgemak en duurzaamheid

Het vervangen van het stempelplaatje is een eenvoudige handeling, waardoor uw stempel altijd up-to-date blijft. Bovendien kunt u extra inktkussentjes (E/46050) bestellen om de levensduur van uw stempel te verlengen. De waterbasis inkt is vriendelijk voor diverse papiersoorten zonder gladde coating-laag.

In conclusie biedt de Trodat Printy 46050 niet alleen ongekende afdrukmogelijkheden, maar ook gebruiksgemak en duurzaamheid. Deze veelzijdige stempel is geschikt voor zowel zakelijke als creatieve toepassingen, waardoor het een waardevolle aanvulling is op uw kantoorbenodigdheden.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 46050

Inktkussentje Trodat Printy 46050

Kleiner model Ø50mm Trodat Printy 46045

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\