• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Colop Printer R50

Colop Printer R50 zelfinktende stempel t/m 9 regels (Top-Merk).

Afdrukformaat: Ø50mm

41,52 Excl. btw
50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Maak kennis met de imposante Colop Printer R50 - een ware krachtpatser onder de ronde stempels!

Als de grootste stempel in zijn serie, onderscheidt de Colop Printer R50 zich door zijn opvallende mogelijkheden. Het centrale logo en de persoonlijke tekst die u kiest, creëren samen een unieke stempelafdruk die gegarandeerd de aandacht trekt. Met ons gebruiksvriendelijke online ontwerptool kunt u moeiteloos uw eigen stempelplaat aanpassen en een persoonlijk tintje toevoegen aan al uw post, enveloppen en zakelijke documenten.

De Colop Printer R50 is uitermate geschikt voor adresgegevens, naamstempels en controlestempels, en is een betrouwbare metgezel voor al uw stempelbehoeften. Met zijn gebruiksvriendelijke stempelautomaat kunt u telkens weer nauwkeurige en heldere afdrukken maken.

Het ingebouwde inktkussen van de Colop Printer R50 biedt een onuitputtelijke bron van duizenden afdrukken in diverse kleuren, waardoor uw stempel altijd straalt. Bovendien is de tekst/logo-opdruk inbegrepen in de prijs, zodat u volledige vrijheid heeft om uw stempel te personaliseren met een scala aan lettertypen.

Dankzij het handige indexvenster op de ronde stempel kunt u eenvoudig uw stempeltekst aflezen en precies positioneren. Qua kwaliteit en functionaliteit is de Colop Printer R50 te vergelijken met de vermaarde Trodat Printy, waardoor u gegarandeerd bent van topklasse stempelprestaties.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\