• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Professional 5274

Trodat Professional 5274

Zelfinktende stevige stempel (Top-merk) t/m 8 regels met eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 60 x 40mm

77,01 Excl. btw
93,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Trodat 5274 - uw Professionele Stempel

Trodat Professional 5274 is een duurzame en stevig zelf-inktende stempel. Het afdrukformaat van deze stempel is 60 x 40 mm. Het inktkussentje wat in deze stempel zit kan tussen de 4.000 en 7.000 stempelafdrukken maken. De Professional Line is een duurzame en gebruiksvriendelijke stempel die vele jaren zal mee gaan. Trodat stempels zijn ook redelijk geluid loos. De inktkleur is standaard zwart. Indien u een andere kleur wilt zijn deze bij te bestellen via onze website. Via onze handige opmaak module kunt u snel en gemakkelijk uw stempel opmaken en bestellen. Tekst of tekst met logo, alles is mogelijk. 

Met de Trodat 5274 stempel haalt u een veelzijdige en efficiënte stempeloplossing in huis. Deze stempel, die is ontworpen voor professioneel gebruik, biedt een scala aan voordelen en functies die uw stempelervaring naar een hoger niveau tillen.

 

Voordelen van de Trodat 5274

Duurzaam en Stevig: De Trodat 5274 is gebouwd om lang mee te gaan, met een stevige constructie die bestand is tegen intensief gebruik.

Ergonomisch Ontwerp: Het ergonomische ontwerp minimaliseert trillingen en zorgt voor een comfortabele stempelervaring, zelfs bij langdurig gebruik.

Vlekkeloze Afdrukken: Met de Trodat 5274 krijgt u altijd schone en duidelijke afdrukken van hoge kwaliteit, voor een professionele uitstraling.

Gemakkelijke Inktvervanging: Het vervangen van de inktcartridge is een eenvoudig en schoon proces, zodat u snel weer aan de slag kunt.

CO2 Neutraal: Trodat compenseert de CO2-uitstoot van de Trodat 5274 door te investeren in klimaatbeschermingsprojecten, waardoor u een milieubewuste keuze maakt.

Maatwerk Mogelijkheden: Personaliseer uw stempel met uw bedrijfslogo of andere aangepaste details voor een unieke uitstraling.

Nauwkeurige Afdrukpositionering: Het doorzichtige vlak onderaan de stempel zorgt voor een nauwkeurige positionering van de afdruk, elke keer weer.

Watergedragen Stempelinkt: De inkt op waterbasis voldoet aan de hoogste normen voor duurzaamheid en kwaliteit.

 

Online ontwerpen van de Trodat 5274

Met onze gebruiksvriendelijke online ontwerpmodule kunt u eenvoudig uw Trodat 5274 stempel aanpassen aan uw wensen. Na het ontwerpen van uw stempel kunt u een drukproef bekijken en goedkeuren voordat u bestelt. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw stempel er precies zo uitziet als u wilt.

 

Trodat's visie op duurzaamheid: CO2 neutraal ontwerp

Als onderdeel van Trodat's toewijding aan duurzaamheid is de Trodat 5274 CO2-neutraal ontworpen. Door te investeren in klimaatbeschermingsprojecten compenseert Trodat de CO2-uitstoot van deze stempel, waardoor u een positieve impact kunt maken op het milieu.

 

Inkt en gebruiksgemak

De Trodat 5274 maakt gebruik van hoogwaardige inkt op waterbasis, die geschikt is voor alle standaard papiersoorten. Voor glad papier wordt het gebruik van een handstempel met sneldrogende inkt aanbevolen. Met een maximum afdrukformaat van 60x40mm en de mogelijkheid om een logo toe te voegen, biedt de Trodat 5274 veelzijdige mogelijkheden voor al uw stempelbehoeften.

 

Model kleiner dan de Trodat Professional 5274: Trodat Professional 5206

Model groter dan de Trodat Professional 5274: Trodat Professional 5208

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\