• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Trodat Professional 5208

Zelfinktende stevige stempel (Top-merk) t/m 9 regels met eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 68 x 47mm

100,27 Excl. btw
121,33 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Trodat Professional 5208 voor professioneel stempelen

Trodat Professional 5208 is een duurzame en stevig zelf-inktende stempel. Het afdrukformaat van deze stempel is 68 x 47 mm. Het inktkussentje wat in deze stempel zit kan tussen de 4.000 en 7.000 stempelafdrukken maken. De Professional Line is een duurzame en gebruiksvriendelijke stempel die vele jaren zal mee gaan. Trodat stempels zijn ook redelijk geluid loos. De inktkleur is standaard zwart. Indien u een andere kleur wilt zijn deze bij te bestellen via onze website. Via onze handige opmaak module kunt u snel en gemakkelijk uw stempel opmaken en bestellen. Tekst of tekst met logo, alles is mogelijk.

De Trodat 5208 staat synoniem voor professioneel stempelwerk van hoogwaardige kwaliteit. Met een focus op gebruiksgemak, duurzaamheid en precisie, is deze stempel een essentieel instrument voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

 

Belangrijke voordelen van de Trodat 5208:

 • Ergonomisch Ontwerp: De Trodat 5208 is ontworpen met ergonomie in gedachten, waardoor u comfortabel kunt stempelen, zelfs bij langdurig gebruik.
 • Robuuste Constructie: Vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, biedt de Trodat 5208 duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs onder veeleisende omstandigheden.
 • Nauwkeurige Afdrukpositionering: Dankzij het transparante vlak aan de onderkant van de stempel kunt u nauwkeurig de plaatsing van uw afdruk controleren, voor een perfect resultaat keer op keer.
 • Gemakkelijke Inktvervanging: Het vervangen van het inktkussen is een eenvoudige en schone taak, waardoor u snel weer aan de slag kunt zonder gedoe.
 • Online Ontwerpopties: Maak gebruik van onze handige online ontwerpmodule om uw stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften. Voeg tekst toe, combineer met een logo, en bekijk een drukproef voordat u bestelt.
 • CO2-Neutraal: Als onderdeel van ons streven naar milieubewustzijn, is de Trodat 5208 CO2-neutraal, waardoor u niet alleen professionele resultaten behaalt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

 

Duurzaamheid en personalisatie Professional 5208

Trodat's toewijding aan het milieu blijkt uit de CO2-neutrale status van de Trodat 5208. Door te investeren in klimaatbeschermingsprojecten dragen we bij aan een schonere planeet voor toekomstige generaties. Met de Trodat 5208 kunt u dus niet alleen efficiënt werken, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Met zijn sterke, duurzame constructie is de Trodat 5208 bestand tegen intensief gebruik. Of u nu dagelijks stempelt op kantoor of af en toe thuis, deze stempel staat garant voor langdurige prestaties zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Trodat's toewijding aan het milieu blijkt uit de CO2-neutrale status van de Trodat 5208. Door te investeren in klimaatbeschermingsprojecten dragen we bij aan een schonere planeet voor toekomstige generaties. Met de Trodat 5208 kunt u dus niet alleen efficiënt werken, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Of u nu tekst wilt toevoegen, een logo wilt opnemen of een combinatie van beide, met de Trodat 5208 kunt u uw stempel volledig aanpassen aan uw wensen. Met onze online ontwerpopties heeft u volledige controle over het eindresultaat, zodat uw stempel precies past bij uw behoeften en huisstijl.

 

Kies voor kwaliteit met Trodat Professional 5208

Met zijn compromisloze focus op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak is de Trodat 5208 de ideale keuze voor wie op zoek is naar een professionele stempeloplossing. Maak indruk met heldere, scherpe afdrukken en draag tegelijkertijd bij aan een groenere toekomst met Trodat 5208.

 

Nieuw stempelplaatje kopen Trodat Professional 5208

Reserve inktkussen 6/58

Model boven de 5208: Trodat Professional 5211

Model onder de 5208: Trodat Professional 5274

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\