• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Classic 2800

Colop Classic 2800

Colop Classic Line 2800 zelfinktende stempel t/m 10 regels met tekst/afbeelding (top-merk).

Afdrukformaat: 68 x 49mm

92,88 Excl. btw
112,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Colop Classic 2800 - Een duurzame zelfinktende stempel voor intensief gebruik

Met de Colop Classic 2800 krijgt u toegang tot een hoogwaardige zelfinktende stempel, speciaal ontworpen voor langdurig en frequent gebruik. De stempel is vervaardigd met een stevig metalen montuur, wat resulteert in een betrouwbare oplossing voor al uw stempelbehoeften. Dankzij het ingebouwde stempelkussen kunt u meteen aan de slag zonder knoeien met inkt, en het kussen gaat maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken mee voordat vervanging nodig is.

 

Voordelen:

Superieure kwaliteit: De Colop Classic 2800 is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om betrouwbaar te zijn bij frequent gebruik, waardoor het een ideale keuze is voor veeleisende taken.

Handig zelfinktend kussen: Doordat de stempel is uitgerust met een ingebouwd stempelkussen, is het gedoe met het apart ininkten van de stempel verleden tijd. De stempel is direct klaar voor gebruik, wat tijd bespaart en een nette werkomgeving garandeert.

Langdurige prestaties: Het inktkussentje kan indrukwekkende 4.000 à 7.000 afdrukken maken voordat het aan vervanging toe is. Hierdoor kunt u langer stempelen zonder onderbreking.

Eenvoudig te vernieuwen: Wanneer het stempelkussen leeg is, kunt u het gemakkelijk zelf vervangen. Dit zorgt voor een vlotte en moeiteloze ervaring, waardoor u snel weer verder kunt met uw taken.

Volledig aanpasbaar: Als uw teksten of logo's veranderen, hoeft u niet een geheel nieuwe stempel te kopen. U kunt gewoon een nieuw tekstplaatje bestellen voor uw Colop Classic 2800, wat deze stempel een flexibele en kostenefficiënte oplossing maakt voor verschillende behoeften.

De Colop Classic 2800 biedt een betrouwbare en robuuste zelfinktende stempel die geschikt is voor intensief gebruik, en met de mogelijkheid om het tekstplaatje te vernieuwen, blijft deze stempel aanpasbaar aan uw vereisten in de loop van de tijd. Of het nu voor professioneel gebruik is of voor persoonlijke doeleinden, deze stempel zal ongetwijfeld een waardevol instrument zijn voor al uw stempelwerkzaamheden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\