• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Trodat Printy 4922

Zelfinktende stempel t/m 5 regels, (Top-merk) voor o.a. Spaarkaarten.

Afdrukformaat: 20 x 20mm

23,72 Excl. btw
28,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Kracht van Trodat Printy 4922: Stempel voor Efficiëntie en Duurzaamheid

 

De Trodat Printy 4922 is een zelf-inktende stempel met een stempel afdrukformaat van 20 x 20 mm. De stempel is goed te gebruiken voor o.a. stempelkaarten. Trodat stempels zijn leverbaar in verschillende inktkleuren zoals Zwart, Blauw, Rood en Groen. Deze stempels hebben een ingebouwd stempelkussen wat ca. 4.000 stempelafdrukken mee zal gaan en is na te vullen met onze stempelinkt. De stempelinkt die in deze Trodat stempel zit is op waterbasis gemaakt en daardoor erg geschikt voor op normaal papier. Indien u op glad papier wilt stempelen moet u niet de Trodat stempel kiezen. Via onze handige opmaak module kunt u nu makkelijk en snel uw eigen stempel opmaken.

 

Trodat Printy 4922 in de Schijnwerpers:

  1. Veelzijdig Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 20x20 mm of vijf regels tekst, biedt de Trodat Printy 4922 een scala aan mogelijkheden voor al je stempelbehoeften.
  2. Kleurkeuzes: Personaliseer je stempel met keuze uit vier verschillende inktkleuren - zwart, blauw, rood of groen - om aan te sluiten bij jouw specifieke stijl.
  3. Waterbasis Inkt: De stempel maakt gebruik van inkt op waterbasis, geschikt voor alle soorten papier (behalve glad) en voldoet aan de archiveringsnormen van DIN ISO 11798.
  4. Spaarkaarten: Een favoriet voor spaarkaarten, biedt de Trodat Printy 4922 een snelle en nauwkeurige manier om spaarkaarten (van niet glad papier) te markeren.
  5. Vervangbaar Tekstplaatje: Is je informatie verouderd? Geen zorgen. Het tekstplaatje van de Trodat Printy 4922 is eenvoudig te vernieuwen, waardoor je stempel altijd up-to-date blijft.

 

Trodat 4922: Stempel met Robuust Ontwerp

Met zijn compacte maar stevige ontwerp, gemaakt van duurzame materialen, positioneert de Trodat 4922 zich als een betrouwbare stempel. De indicatoren en het transparante frame zorgen voor nauwkeurige afdrukken en een perfecte uitlijning. De hoogwaardige componenten waarborgen consistente, scherpe afdrukken.

 

Printy 4922: Snel, Eenvoudig en Milieubewust

De Printy 4922 biedt niet alleen snelheid bij het afdrukken, maar ook gemak bij het wisselen van het inktkussen. Gebruik de gebruiksvriendelijke online opmaakmodule om je stempel te personaliseren, bekijk een drukproef en plaats moeiteloos je bestelling. Bovendien is deze stempel, net als alle Trodat-bestsellers, klimaatneutraal.

 

Bestel Trodat Printy 4922 voor Betrouwbare Resultaten

Trodat Printy 4922 staat synoniem voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Of het nu gaat om spaarkaarten, zakelijke documenten of een combinatie van tekst en logo, deze stempel biedt topklasse prestaties. Ontdek vandaag nog de moeiteloze wereld van stempelen met Trodat Printy 4922.

 

stempelplaatje Trodat Printy 4922

Reservekussentje E/4922

Kleiner model Trodat Printy 4921

Groter model Trodat Printy 4923

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\