• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Printy 4923

Trodat Printy 4923

Zelfinktende stempel t/m 7 regels, (Top-merk) met vierkante afdrukvorm.

Afdrukformaat: 30 x 30mm

36,97 Excl. btw
44,73 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Trodat Printy 4923, ontdek de efficiëntie

 

De Trodat Printy 4923 is een zelf-inktende stempel met een stempel afdrukformaat van 30 x 30 mm. De stempel is goed te gebruiken voor o.a. stempelkaarten indien deze niet zijn gemaakt van glad papier. Trodat stempels zijn leverbaar in verschillende inktkleuren zoals Zwart, Blauw, Rood en Groen. De Trodat stempel is een stempel die niet al te veel geluid maakt bij het stempelen en makkelijk in de hand ligt. Via onze handige opmaak module kunt u makkelijk en snel uw eigen stempel opmaken.

Bent u op zoek naar een veelzijdige stempel die zowel efficiënt als kwalitatief hoogstaand is? Maak kennis met de Trodat Printy 4923, een stempel die zijn gelijke niet kent. Met een maximale afdrukformaat van 30x30mm of zeven regels tekst biedt deze stempel de mogelijkheid om gedetailleerde en precieze afdrukken te maken, inclusief tekst en logo's. Laten we de voordelen van deze veelgeprezen stempel eens nader bekijken.

 

Voordelen van Trodat Printy 4923:

Duurzaamheid Gegarandeerd: Het compacte ontwerp, gecombineerd met hoogwaardige materialen, maakt de Trodat Printy 4923 sterk en duurzaam.

Efficiënte Inkttechnologie: Met duizenden afdrukken per ingebouwd stempelkussentje en de mogelijkheid om extra inktkussentjes (E/4923) los te bestellen, is efficiëntie verzekerd.

Diverse Inktkleuren: Kies uit zwart, blauw, rood of groen voor de inktkleur van uw stempel. Alle inkt is op waterbasis en geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten.

Perfect voor Spaarkaarten: De Trodat Printy 4923 wordt vaak gebruikt als stempel voor spaarkaarten, waar precisie en duurzaamheid van groot belang zijn.

Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen: Is de tekst niet meer actueel? Geen zorgen! Het tekstplaatje van deze stempel kan eenvoudig worden vervangen.

 

Ervaar efficiëntie met Trodat 4923

Met het Trodat 4923 stempelmodel haalt u niet alleen efficiëntie in huis, maar ook een stempel die ontworpen is voor dagelijks gebruik. De Trodat Printy 4923 levert scherpe afdrukken en een nauwkeurige uitlijning dankzij de indicatoren en het transparante frame.

 

Printy 4923: Milieuvriendelijk en snelle levering

Naast efficiëntie staat de Printy 4923 bekend om zijn milieuvriendelijkheid. Alle Trodat bestsellers, waaronder de Printy 4923, zijn klimaatneutraal. Daarnaast biedt Trodat een snelle levertijd, zodat u snel aan de slag kunt met uw gepersonaliseerde stempel.

 

Trodat Printy 4923: Eenvoudig online ontwerpen

Ontdek het gemak van de handige online opmaakmodule van Trodat om uw stempel zelf vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat u de stempel bestelt, zodat u zeker bent van het eindresultaat. Met Trodat Printy 4923 combineert u gemak met kwaliteit.

Kortom, de Trodat Printy 4923 biedt veelzijdigheid, duurzaamheid en efficiëntie in één stempel. Of u nu spaarkaarten stempelt of zakelijke documenten markeert, deze stempel staat garant voor scherpe en consistente afdrukken. Ontdek zelf de vele mogelijkheden van de Trodat Printy 4923 en ervaar hoogwaardig stempelen met gemak.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4923

Reservekussentje Trodat E/4923

Model kleiner 25x25mm Trodat Printy 4933

Model groter 40x40mm Trodat Printy 4924

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\