• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Printy 4921

Trodat Printy 4921

Zelfinktende stempel t/m 3 regels (Top-merk) voor o.a. Spaarkaarten.

Afdrukformaat: 12 x 12mm

18,31 Excl. btw
22,16 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Trodat Printy 4921: Uw Allround Stempeloplossing

De Trodat Printy 4921 is een zelf-inktende stempel met een stempel afdrukformaat van 12 x 12 mm. De stempel is goed te gebruiken voor stempelkaarten. Trodat stempels zijn leverbaar in verschillende inktkleuren zoals Zwart, Blauw, Rood en Groen. Deze stempels hebben een ingebouwd stempelkussen wat ca. 4.000 stempelafdrukken mee zal gaan en is na te vullen met onze stempelinkt. De stempelinkt die in deze Trodat stempel zit is op waterbasis gemaakt en daardoor erg geschikt voor op normaal papier. Indien u op glad papier wilt stempelen moet u niet de Trodat stempel kiezen. Via onze handige opmaak module kunt u nu makkelijk en snel uw eigen stempel opmaken.

 

Ontdek de veelzijdige Trodat Printy 4921, een onmisbaar hulpmiddel met talloze voordelen voor diverse toepassingen:

Duurzaam Ontwerp: De robuuste constructie en compacte vorm, gecombineerd met hoogwaardige materialen, maken deze stempel sterk en bestand tegen intensief gebruik over een lange periode.

Nauwkeurige Afdrukken: Met indicatoren en een transparant frame zorgt de Trodat Printy 4921 voor precieze en heldere afdrukken, met een consistente uitlijning bij elke toepassing.

Eenvoudige Inktkussenvervanging: Met een handige en schone vervanging van het inktkussen kunt u moeiteloos van inktkleur wisselen, waardoor de stempel zich aanpast aan diverse behoeften.

Vervangbaar Tekstplaatje 4921: Houd uw stempel up-to-date door eenvoudig het tekstplaatje te vervangen wanneer de tekst niet meer accuraat is.

Ingebouwd Stempelkussen E/4921: Geniet langdurig van duizenden afdrukken dankzij het ingebouwde stempelkussen van de Trodat Printy 4921.

Maximaal Afdrukformaat 11x11mm

Met een ruim maximaal afdrukformaat van 11x11mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor tekst en/of logo's, waardoor het perfect is voor verschillende doeleinden.

Inktkleurkeuze en Kenmerken

Kies uit zwart, blauw, rood of groen, allemaal op waterbasis. De inkt voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798 en is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten.

 

Trodat 4921: Veelzijdig en Duurzaam

De Trodat 4921 stempel biedt veelzijdigheid en duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor uiteenlopende afdrukbehoeften.

 

Printy 4921: Precisie en Duurzaamheid Gecombineerd

Met Printy 4921 benadrukken we precisie, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor scherpe en consistente afdrukken gegarandeerd zijn.

De Trodat Printy 4921 is perfect voor spaarkaarten en vele andere toepassingen, met name op (niet gladde) papiersoorten. Pas eenvoudig de stempel aan met onze handige opmaakmodule en bekijk een drukproef voordat u bestelt.

Deze stempel, een van Trodat's bestsellers, wordt klimaatneutraal geproduceerd en levert onuitwisbare stempelinkt op waterbasis. De betrouwbaarheid en kwaliteit maken de Trodat Printy 4921 onmisbaar in elke kantooromgeving waar precisie en duurzaamheid essentieel zijn.

 

Alternatieven:

Trodat Printy 4922: Een maatje groter voor nog meer mogelijkheden.

Handstempel 15x15 mm: Geschikt voor glad papier en kan gebruikt worden met StazOn stempelkussens, vaak ideaal voor stempelkaarten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\