• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Printer Q20

Colop Printer Q20

Colop Printer Q20 zelfinktende stempel t/m 5 regels. (Top-Merk)

Afdrukformaat: 20 x 20mm

23,49 Excl. btw
28,42 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Stap in de wereld van de Colop Printer Q20, 20x20mm

Stap in de wereld van de Colop Printer Q20 Vierkante Stempel, compleet met een handig stempelkussentje. Deze veelzijdige stempel biedt u de mogelijkheid om moeiteloos uw eigen gepersonaliseerde stempel of tekstplaat online te ontwerpen. Of het nu gaat om een korte boodschap, een opvallend logo of een stijlvolle naamstempel, deze opmerkelijke stempel laat uw creativiteit de vrije loop.

Met uw gemak in gedachten is de stempelautomaat ontworpen voor vlekkeloze en nauwkeurige afdrukken. Het ingebouwde stempelkussentje maakt het mogelijk om duizenden afdrukken te maken zonder enige moeite, en u kunt kiezen uit een scala aan levendige inktkleuren om uw afdrukken een persoonlijke touch te geven.

Voeg een uniek tintje toe aan uw stempeltekst door te kiezen uit verschillende lettertypen. Dankzij het handige indexvenster op de Colop Printer Q20 is uw gestempelde tekst altijd duidelijk leesbaar, wat resulteert in perfecte afdrukken keer op keer.

De Colop Printer Q20 Vierkante Stempel onthult een extra troef die hem bijzonder geschikt maakt voor stempelkaarten. De gebruikte inkt is op waterbasis, waardoor u hoogwaardige afdrukken kunt maken op absorberende materialen zoals papier of karton.

Stempelkaarten zijn een geliefde methode om klanten te belonen voor hun loyaliteit en herhaalde aankopen. Met de Colop Printer Q20 kunt u moeiteloos op maat gemaakte stempelkaarten maken voor uw bedrijf en deze waardevolle beloningen aan uw klanten uitdelen. Elke keer dat een klant een aankoop doet, voegt u moeiteloos een stempel toe aan hun kaart met behulp van deze handige stempel, waardoor u hun loyaliteit gemakkelijk kunt bijhouden.

De snelle droogtijd en het voorkomen van vlekken maken de inkt op waterbasis perfect geschikt voor professioneel ogende stempelkaarten. Wees wel attent dat deze inkt niet geschikt is voor gebruik op glanzend papier; voor dergelijke toepassingen kiest u beter een handstempel met een StazOn-stempelkussen.

Of u nu een kleine ondernemer, een winkeluitbater of een creatieve kunstenaar bent, de Colop Printer Q20 is uw ideale metgezel voor het creëren van unieke stempelkaarten en zoveel meer. Met zijn gebruiksgemak, duurzame prestaties en veelzijdigheid zal deze stempel snel een onmisbaar instrument worden in uw dagelijkse werkzaamheden. Ontdek de kunst van het persoonlijk stempelen met de Colop Printer Q20 en laat uw stempel achter in stijl, waar dan ook.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\